Comisia Europeana, avertisment pentru deficit excesiv. Eurodeputatul Benea: "Dupa un an de guvernare de dreapta, 2021 ne gaseste datori vanduti"

Joi, 07 Ianuarie 2021, ora 21:20
53 citiri
Comisia Europeana anunta intr-o scrisoare ca vrea sa colaboreze cu Guvernul pe tema bugetului pe 2021 si avertizeaza asupra deficitului bugetar excesiv, potrivit hotnews.ro. In anexa documentului se vorbeste despre datoria publica a Romaniei, care poate ajunge la 100% din PIB in 2027.

"Comisia va reevalua situatia bugetara a Romaniei in primavara anului 2021 si, daca va fi cazul, va propune noi pasi in cadrul procedurii de deficit excesiv. Avand in vedere gravitatea situatiei fiscale, va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.