Dorinel Umbrarescu, primul loc in topul constructorilor de autostrazi, dupa banii incasati in 2020. Vezi cat a facturat pentru Centura Bacau si "Autostrada Ford"

Marti, 28 Iulie 2020, ora 07:43
108 citiri
Omul de afaceri bacauan Dorinel Umbrarescu conduce detasat topul constructorilor de autostrazi si drumuri din Romania, in functie de banii incasati de la inceputul anului. Firmele sale au facturat lucrari de 500 de milioane de lei, cat urmatorii noua constructori la un loc, anunta economica.net.

Constructorii de sosele au facturat de la inceputul anului lucrari in valoare totala de circa 1,52 miliarde de lei, potrivit datelor din Registrul Operatiunilor Generatoare de Obligatii de Plata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.