Elena Pascu Apavaloaie (PNL Onesti): "Gest disperat al primarului Gnatiuc, care nu urca mai sus de locul al treilea in sondajele de opinie"

Luni, 07 Septembrie 2020, ora 17:20
145 citiri
PNL il acuza pe Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onesti, ca a cerut Consiliului Local Onesti sa aprobe achizitionarea de pavele si borduri in valoare de 1 milion de lei, fara licitatie. Solicitarea a starnit dezbateri aprinse, iar suspiciunile sunt pe deplin justificate, Nicolae Gnatiuc fiind criticat si in alte ocazii pentru achizitiile publice, sustin liberalii.

"Ii transmitem primarului Gnatiuc ca a avut si are un salariu suficient de mare incat sa nu transforme ultimele saptamani de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.