Festivalul International "Marul de Aur" de la Bacau. "Lautarii", dirijorul Nicolae Botgros si artisti din mai multe tari vor canta la Teatrul "Radu Beligan"

Sursa: Adevarul
Sambata, 06 Mai 2017, ora 11:22
179 citiri
In perioada 12-14 mai, la Bacau va avea loc Festivalul International "Marul de Aur", organizat cu sprijinul financiar al Primariei Bacau. Concursul, la care vor participa peste 250 de tineri, va avea loc sambata, 13 mai, la Teatrul "Radu Beligan" din Bacau iar duminica, 14 mai, de la ora 15, bacauanii sunt invitati la Concertul de Gala, la care vor participa mari nume ale lumii artistice. Consilierii bacauani au aprobat in sedinta din data de 28 aprilie finantarea cu 109 mii de lei a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.