Fost ofiter de informatii in KGB si SIS, care a trait Razboiul din Transnistria: "Rusia a jucat sah cu noi, ca un maestru international cu un incepator"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Martie 2017, ora 19:01
77 citiri
In luna martie s-au implinit 25 de ani de la Razboiul din Transnistria, conflict care a afectat integritatea teritoriala a Republicii Moldova si care reprezinta si acum o problema serioasa de securitate in regiune. Fostul colonel SIS Ion Leahu, fost ofiter KGB inainte de 1991, explica pe larg premisele si motivele conflictului armat, soldat cu peste 1.000 de morti. Ion Leahu este analist politic-militar si un bun cunoscator al evenimentelor din Transnistria, din 1992, pe care le-a trait ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.