FOTO Cum arata primii kilometri de autostrada din Moldova. "Problemele birocratice ne fac sceptici cu privire la o eventuala finalizare in 2020"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 12:59
108 citiri
Investitia la centura ocolitoare a Bacaului a inceput in martie 2019, iar constructorul a declarat ca doreste sa finalizeze lucrarea inaintea implinirii celor 30 de luni asumate prin contract. GALERIE FOTO
Firma UMB a reluat zilele acestea lucrarile la ceea ce se doreste a fi centura de ocolire a Bacaului, care inseamna de fapt primii kilometri in regim de autostrada din Moldova.
Investitia de aproximativ 670 de milioane de lei, fara TVA, a demarat in teren in martie 2019, iar constructorul are ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.