Gestul de neinteles al femeii terorizate de fostul partener care-i ameninta si fiica de opt ani. "Spunea ca o va lua de la scoala, o va viola si o va omori"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Aprilie 2020, ora 13:26
54 citiri
Un barbat de 33 de ani din Buhusi, judetul Bacau, judecat pentru hartuire, lovire si alte violente si amenintare in forma continuata, a scapat fara nicio pedeapsa dupa ce victimele sale, o femeie de 28 de ani si fetita ei de opt ani, si-au retras plangerile dupa inceperea procesului. Avand in vedere ca pentru toate cele trei infractiuni deduse judecatii este necesara plangerea prealabila, luand act de decizia persoanelor vatamate judecatorii au decis incetarea procesului penal fata de barbatul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.