Grupul consilierilor locali PSD : "Vom propune acordarea de vouchere pentru decontarea de teste RT-PCR pentru mame, elevi, profesori si pensionari"

Sursa: Bacau.NET
Sambata, 09 Mai 2020, ora 09:35
49 citiri
Grupul consilierilor locali PSD lucreaza la un proiect ce are ca obiectiv diminuarea cu pana la 50 la suta a impozitului anual pe cladiri, in conformitate cu actul normativ adoptat de Guvern, in data de 7 mai.

"Proiectul are in vedere sustinerea mediului antreprenorial bacauan, grav afectat de pandemie, din impozitele si taxele caruia se sustine bugetul local al Municipiului Bacau. Reiteram ca grupul consilierilor locali social-democrati va sustine orice initiativa care vine in sprijinul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.