Imaginea tinerilor din Bacau, folosita in campania USR-PLUS. "Este dezamagitor sa vedem cum oamenii politici aleg sa se foloseasca de realizarile acestora pentru a-si face campanie"

Sursa: Bacau.NET
Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 21:52
101 citiri
Intr-un videoclip electoral, realizat de USR-PLUS Bacau, in care apare viceprimarul Cristian Ghinghes si presedintele PLUS Bacau, Cristian Ichim, s-au folosit imagini din perioada implementarii programului Bacau, Capitala Tineretului din Romania. Cei doi s-au folosit in scop electoral de proiectul tinerilor din Bacau, pentru a-si promova candidatii la alegerile parlamentare.

"Clipul video apartine in exclusivitate Primariei Municipiului Bacau, fiind finantat din bani publici in perioada de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.