In ce scenariu incepe scoala, in judetul Bacau. Unitatile de invatamant, puse sa faca simulari. "Ne dorim cursuri fata in fata"

Joi, 06 August 2020, ora 14:20
31 citiri
Pe 14 septembrie, scoala ar urma sa inceapa fata in fata, cu respectarea distantarii intre elevi la clasa. Presedintele Iohannis a prezentat trei scenarii, lasand totusi sa se inteleaga ca fiecare scoala, in acord cu primaria, va lua decizia, in functie de numarul de infectati din localitate.

"La acest moment, am solicitat unitatilor de invatamant sa faca simulari pentru a vedea daca, pastrand distanta intre elevi, mai este nevoie de spatii, dotari. Pe 14 septembrie, scoala trebuie sa inceapa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.