IPJ Bacau: Au fost intocmite doua dosare penale in care se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de corupere a alegatorilor si neglijenta in serviciu

Sursa: Bacau.NET
Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 18:36
82 citiri
Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau, alaturi de jandarmi, pompieri, politisti de frontiera, precum si alte structuri M.A.I., desfasoara misiuni pentru asigurarea masurilor de protectie la sectiile de votare, ordinea si siguranta publica a cetatenilor.

Pana in acest moment, la nivelul judetului Bacau au fost intocmite doua dosare penale in care se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de coruperea alegatorilor si neglijenta in serviciu.

Astfel, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.