Liberalii au depus listele pentru alegerile parlamentare. "PNL a demonstrat ca stie sa guverneze si sa duca Romania inainte!"

Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 16:49
120 citiri
PNL Bacau a depus, miercuri, listele de candidati pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Listele sunt deschise de Mircea Fechet, la Camera Deputatilor, si Daniel Fenechiu, la Senat.

Pentru Camera Deputatilor mai candideaza Catalina Ciofu, Elena Haratau, Claudiu Nastase, Liviu Miroseanu, Gabriela Esaralunga, Daniel Miclaus, Ioana Iordache, Raluca Nastase, Ilie Birzu, Eusediu Cucu si Mihai Banu, in vreme ce la Senat lista este completata de Dragos Luchian, Violeta Urban, Gabriel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.