Piste de bicicleta, crese, statii de autobuz. Contracte de 13,7 milioane euro pentru Bacau, semnate printre "orgolii si vanitati"

Joi, 17 Octombrie 2019, ora 16:49
81 citiri
Municipiul Bacau va beneficia de investitii de 13,7 milioane de euro, din care 12,8 milioane euro fonduri europene, in modernizarea transportului public si a doua crese, dar si pentru crearea unor piste pentru biciclisti. Pentru semnarea contractelor, s-au organizat doua ceremonii, in doua locuri diferite, aproximativ la aceeasi ora. In cele din urma, doar una a mai avut loc.

Finantatorii - Ministerul Dezvoltarii si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord Est - au semnat la Prefectura, ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.