PP-LC Bacau se dedica clasei mijlocii

   

Legea Cojocaru privind constructia economiei democratice

Oferta noastra: 20.000 euro, pentru investitii, intr-o afacere. Se pot asocia mai multe persoane. Sursa Fondului de Investitii al Poporului: impozitarea averilor ilicite cu 80%, impozitarea progresiva a averilor, reinvestirea a 20% din PIB.

Conducerea organizatiei Judetene a Partidului Poporului-Legea Cojocaru (PP-LC) are ca Platforma electorala proiectul Legii Cojocaru, pe care presedintele organizatiei judetene, Constantin Ster (foto), candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean, si Gheorghe Furdui - vicepresedinte, candidat la functia de primar al municipiului Bacau, o propun spre studiu bacauanilor. Aprobarea acestei legi va ajuta la relansarea economiei democratice (dezvoltarea clasei de mijloc, care va aduce plusvaloare), un trai mai bun pentru fiecare cetatean al judetului si scoaterea din criza economica prin care trece Romania. Economia oligarhica va deveni Economia Democratica.

In prima etapa, ne-a spus presedintele Organizatiei Judetene a PP-LC, Constantin Ster, dorim sa dezvoltam proiecte mici si mijlocii pentru agricultura, in toate comunele din judetul Bacau, care vor aduce aproxinativ 10.000 de locuri de munca, cresterea nivelului de trai si ridicarea standardelor de viata a localitatilor rurale, dezvoltarea zonelor metropolitane din jurul municipiilor Bacau, Onesti si Moinesti. Organizatia judeteana a PP-LC va organiza un sistem integrat producator - distribuitor- piata de desfacere, in care agricultorii sa se ocupe de productie, iar societatile specializate de distribuirea lor, astfel ca agricultorul sa poata castiga mai bine prin munca lui, iar pretul acestor produse agricole pe piata sa scada cu 25-30 la suta. Partidul Poporului - Legea Cojocaru (PP-LC) va organiza si va dezvolta o retea de magazine, unde preturile vor fi accesibile pentru pensionari cu pensii mici si pentru persoanele defavorizate. PP-LC va solicita societatilor care vor castiga licitatiile pe proiectele care fac parte din platforma program si toate proiectele publice vor trebui sa foloseasca in proportie de 50 la suta forta de munca din judetul Bacau, conducand astfel la cresterea gradului de ocupare a fortei de munca locale.

Ne propunem sa stimulam investitiile in mici ateliere si sectii de productie care sa foloseasca materii prime din tara si forta de munca autohtona.

Un capitol important al programului nostru se refera la impadurirea suprafetelor de teren degradate cu specii care au o perioada scurta de dezvoltare si ajungere la maturitate, conducand la cresterea suprafetelor verzi vitale pentru sanatatea oamenilor, ecologizarea unor zone degradate si asigurarea stabilitatii terenurilor. Concomitent se vor crea, in fiecare localitate rurala noi locuri de munca, astfel ca populatia sa-si poata asigura un trai mai bun, pentru toate categoriile sociale si de varsta cat si pentru viitorul copiilor. Satul romanesc are nevoie de o infuzie de capital, de educatie si prosperitate. Prin Fondul de Investitii al Poporului, care se alimenteaza din sursele mai sus mentionate este folosit pentru finantarea de proiecte de investitii, elaborate in conformitate cu prevederile Planului National de Dezvoltare si cu prevederile Programelor Operationale Sectoriale. Proiectele de investitii sunt elaborate, gratuit, de catre Agentia Nationala de Consultanta pentru Investitii si sunt selectate, pentru finantare, prin concursuri de proiecte. Sunt finantate cu bani de la Fondul de Investitii al Poporului proiectele de investitii prezentate de cetateni romani, ca persoane fizice autorizate, sau de persoane juridice romane, care au ca asociati, sau actionari, numai cetateni romani. Activele achizitionate cu bani primiti de la Fondul de Investitii al Poporului nu pot fi instrainate. Ele pot fi lasate mostenire, conform legii. In primii 10 ani de aplicare a Legii Cojocaru, fiecare cetatean major al Romaniei este indreptatit sa primeasca, de la Fondul de Investitii al Poporului, echivalentul sumei de 20.000 de euro, pentru finantarea de proiecte de investitii elaborate si aprobate conform prezentei legi.

Alegeti corect, pentru popor, nu pentru tagma jefuitorilor! Votati candidatii adevaratului Partid al Poporului PP-LC.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-urile PP-LC: www.varianta-cojocaru.ro si PP-LC Bacau.
Vineri, 08 Iunie 2012, ora 06:03
Sursa: Desteptarea.ro
Cele mai citite stiri
Soferii nu vor mai putea intra in Bacau. De ce a fost oprita circulatia
Circulatia pe DN 15 va fi oprita timp de cinci zile la intrarea in municipiul Bacau, din cauza unor ...
VIDEO: Dr. Bianca Purcarin, medic ATI la SJU, conduce lista PSD Bacau pentru alegerile parlamentare
Surpriza pe lista PSD Bacau pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie 2020! In fruntea ...
Un tanar s-a aruncat in gol de pe podul de la Serbanesti
Sambata dimineata, un tanar s-a aruncat in gol de pe podul de la Serbanesti, din Bacau. Salvatorii ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor