Prima reactia e primarului Viziteu, dupa anularea referendumului: "Interpretarea AEP este una restrictiva cu privire la democratie"

Sursa: Bacau.NET
Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 15:36
51 citiri
Luni, 23 noiembrie, primarul Bacaului, Lucian Viziteu a avut prima reactie referitor la anularea referendumului local de catre AEP. Primarul a precizat ca astazi a primit si o sesizare de la Prefectura Bacau in acest sens :

"Inainte de a propune Consiliului Local o astfel de hotarare, am trimis o solicitare catre AEP pentru a ne clarifica cu privire la legalitate, daca si ce restrictii exista petrnu a suprapune un referendum local cu alegerile nationale. Am asteptat 4 zile, nu am primit nici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.