Proprietarii Dedeman au preluat preluat 80% din societatea Eli 6 Industrial. Scopul este dezvoltarea unui parc logistic in Bacau

Sursa: Bacau.NET
Joi, 28 Mai 2020, ora 11:48
182 citiri
Proprietarii Dedeman, Dragos si Adrian Paval, continua colaborarea cu omul de afaceri Ionut Dumitrescu, inceputa cu un parc logistic in Bucuresti, printr-un nou proiect : parc logistic in Bacau.

Firma detinuta de "fratii Dedeman", Paval Holding, a preluat 80% din societatea Eli 6 Industrial, prin care Ionut Dumitrescu vrea sa dezvolte un parc logistic la Bacau.

"Proiectul de aici va avea o suprafata de circa 65.000 de metri patrati, pentru ca avem un teren de 13 hectare. Inca nu am stabilit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.