VIDEO - Cum lucreaza echipele lui Umbrarescu la centura Bacaului

   

Noi imagini cu lucrarile de la Centura Bacaului au fost date publicitatii de un observator constant al proiectului. De data aceasta, imaginile sunt nocturne si arata activitate intensa pe santier, in lumina proiectoarelor.
In acest moment, Spedition UMB si Tehnostrade SRL, firmele lui Dorinel Umbrarescu, asfalteaza podul peste raul Bistrita, construit la nivel de autostrada, scrie zdbc.ro.

Lucrarile la Varianta de Ocolire Bacau, primul segment din Autostrada Moldovei (A7), se apropie de finalizare, desi termenul contractual este ianuarie 2022, a notat Asociatia Pro Infrastructura.

In prezent stadiul lucrarilor este de aproximativ 85%, existand deja strat de asfalt de uzura pe circa 7 km din cei 16 km ai sectiunii de autostrada. Finalizarea zonelor ramase in urma precum podul metalic de la Rusi-Ciutea depinde de conditiile meteo din aceasta toamna.

"Ne exprimam speranta ca cel tarziu in primavara anului viitor romanii sa se poata folosi de acest segment deosebit de important de autostrada, iar Municipiul Bacau sa fie eliberat definitiv de aglomeratia si poluarea produsa de traficul rutier de tranzit", noteaza sursa citata.

Sursa: Zdbc.ro
Vineri, 23 Octombrie 2020, ora 15:23
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor