Viziteu a convocat alesii "de pe plaja", pentru o noua sedinta de CL. PSD: "Primarul a mintit din nou: Bacaul nu are buget!"

Joi, 22 Iulie 2021, ora 07:47
56 citiri
Municipiul Bacau nu are nici acum un buget, la peste trei luni dupa ce a fost votat, dupa ce prefectul USR a decis sa-l blocheze printr-o actiune in justitie. Dupa sedinta de rectificare a bugetului suspendat, primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a convocat inca una, bazandu-se pe alianta cu fostul primar Cosmin Necula si cei patru alesi de la Pro Romania, care au sarit in barca puterii. Intr-un comunicat de presa, PSD il acuza pe primarul USR ca a mintit, in legatura cu bugetul orasului. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.