Viziteu vrea preventie in sanatate: "Acest mecanism va stimula bacauanii sa isi faca analize anuale de sanatate, sa faca sport si sa fie mai bine informati despre o nutritie echilibrata si sanatoasa"

Sursa: Bacau.NET
Marti, 15 Septembrie 2020, ora 18:35
36 citiri
Candidatul Aliantei PNL-USR-PLUS la Primaria Bacau, deputatul Lucian Viziteu, isi doreste sa creeze un mecanism pentru preventia in sanatate. Acest mecanism va "stimula bacauanii sa isi faca analize anuale de sanatate, sa faca sport si sa fie mai bine informati despre o nutritie echilibrata si sanatoasa" :

"Gradul de sanatate al bacauanilor este un factor important in dezvoltarea orasului. Pe langa finantarea adecvata a serviciilor medicale, in limitele legale, primaria trebuie sa isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.