Holzindustrie Schweighofer: "Agent Green recunoaste imbunatatirea performantelor sistemului nostru de securitate in ceea ce priveste lantul de aprovizionare cu lemn"

Joi, 08 Martie 2018, ora 08:20
81 citiri
ONG-ul de mediu Agent Green a evaluat mai multe companii multinationale de procesare a lemnului ce activeaza in Romania: evaluare buna pentru Holzindustrie Schweighofer.

Organizatia non-guvernamentala Agent Green a publicat in data de 5 martie un studiu privind performanta companiilor multinationale de prelucrare a lemnului ce activeaza in Romania. Scopul studiului a fost acela de a afla care dintre cele 11 companii evaluate a implementat masuri concrete de combatere a fenomenului taierilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.