Ministrul Lucian Sova, despre decizia BMW de a construi o fabrica in Ungaria: "Am motive de frustrare, infrastructura lasa mult de dorit"

Vineri, 03 August 2018, ora 11:48
66 citiri
Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca infrastructura de transport lasa mult de dorit si si-a exprimat "motivele de frustrare", vorbind despre decizia BMW de a construi o fabrica in Ungaria, constructorul german optand pentru Debrecen in contextul lipsei infrastructurii din Romania.

"Sigur ca am motive de frustrare din acest punct de vedere. Este practic expresia a ceea ce s-a intamplat in ultimii 30 de ani in Romania, in dezvoltarea infrastructurii de transport, care - trebuie sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.