Ziua unui elev de clasa a doua, sărbătorită în pauza mare cu șampanie, cântăreață de muzică populară și animatori

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 09:26
6502 citiri
Ziua unui elev de clasa a doua, sărbătorită în pauza mare cu șampanie, cântăreață de muzică populară și animatori
În filmarea apărută pe internet se vede și o sticlă de șampanie FOTO bacau.net

O șoală din județul Bacău este în mijlocul unui scandal uriaș după ce ziua unui elev de clasa a doua a fost sărbătorită, într-una din pauze, cu animatori, cameraman, cântăreață de muzică populară și șampanie.

Potrivit bacau.net, evenimentul a avut loc la Școală Miron Costin din Municipiul Bacău, unde, la ziua unui elev de clasa a doua au venit fotografi, animatori și o cântăreața de muzică populară.

Totul s-ar fi întâmplat în pauză mare, de la 9:50 la 10:10. Cântăreața de muzică populară apărea într-o filmare postată pe internet și ștearsă între timp, ținând în mâna o șampanie. Filmarea a fost publicată pe rețelele de socializare și a stârnit un întreg val de nemulțumiri.

Conducerea ISJ Bacău a transmis că directorul școlii nu avea cunoștință despre ce s-a întâmplat, iar în cererea făcută de părinte nu erau precizate alte informații:

„Conducerea Școlii Gimnaziale,, Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori).

în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei.În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Citește și:
Da sau nu religiei?
Da sau nu religiei?
Paradoxal, dacă partidele de dreapta sunt pro-religie, iar cele de stânga anti-religie, de ce la noi este invers? Oare cum vede chestiunea religiei și a educației alegătorul de rând? Nu...
Ce riscă o româncă arestată pentru că făcea sex în mașină, în fața unei școli, în miezul zilei
Ce riscă o româncă arestată pentru că făcea sex în mașină, în fața unei școli, în miezul zilei
O româncă și un bărbat italian au fost denunțați de Poliția Locală după ce au întreținut relații intime în mașină, în fața unei școli din Perugia, zona Fontivegge. Conform...
#bacau, #scoala, #onomastica, #sampanie , #scoli