Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Interviu cu Laurențiu Antone, fondator eBagaje.ro. Învață de la experți cum să alegi bagajul perfect pentru călătorie

Advertorial
Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 11:27
11235 citiri
Interviu cu Laurențiu Antone, fondator eBagaje.ro. Învață de la experți cum să alegi bagajul perfect pentru călătorie
FOTO: ebagaje.ro

Pregătirile pentru călătorii, fie că sunt în interes de afaceri sau de plăcere, reprezintă o adevărată provocare pentru multe persoane în momentul în care vine vorba de alegerea bagajelor. Iar pentru cei care călătoresc cu avionul, acestea reprezintă o grijă în plus.

Am stat de vorbă cu Laurențiu Antone, administratorul și managerul fondator al eBagaje.ro, pentru a afla mai multe detalii despre alegerea bagajului perfect pentru călătoriile sau nevoile tale. Pe eBagaje.ro găsești peste 10.000 de produse și accesorii de călătorie, din care poți alege ceea ce ți se potrivește. Iată ce am aflat.

Reporter: Cum și de unde a pornit ideea de a crea eBagaje.ro?

Laurențiu Antone: eBagaje a fost continuarea firească și adaptată contextului comerțului actual a business-ului cu bagaje pe care l-am început în anul 2006. Inițial, ne ocupam cu distribuția produselor noastre în magazinele de profil din țară. În anul 2010, ne-am adaptat la tendințele momentului și am lansat magazinul online eBagaje.ro pentru a ne adresa direct cumpărătorului final.

Rep: De unde ați pornit pentru a ajunge la cifrele impresionante din prezent? Un magazin online dedicat bagajelor cu peste 10.000 de produse în portofoliu și branduri unice în România, reprezintă cifre uimitoare.

Laurențiu Antone: Firma noastră importă și vinde pe piața din România peste 20 de branduri europene de bagaje și accesorii de călătorie în regim de exclusivitate. Prin crearea unor parteneriate solide, am ajuns la notorietatea și cifrele din ziua de astăzi. În același timp eBagaje se dorește a fi platforma pe care să se vândă majoritatea brandurilor de bagaje prezente pe piața din România. La momentul actual, comercializăm 15 branduri de renume, altele decât cele importate și reprezentate de noi.

Putem spune că pe eBagaje în prezent se vând peste 10.000 de produse ce aparțin celor peste 35 branduri prezente pe platforma noastră. Este evident faptul că ne propunem dezvoltarea continuă și, implicit, să atragem și alte mărci importante.

Rep: Care sunt geamantanele perfecte pentru o călătorie cu avionul? Cum alegem bagajul pentru cală și ce dimensiuni trebuie să aibă bagajul de mână?

Laurențiu Antone: Fiecare companie aeriană are reglementate propriile dimensiuni pentru bagajul de mână, cel ce poate fi luat în cabina avionului. La fel și pentru cele de cală.

Pentru majoritatea companiilor de zbor bagajul de cabină trebuie să se încadreze, de principiu, în dimensiunile 55x40x20 cm. În categoria bagaj de cabină de pe eBagaje găsiți varianta noastră oferită pentru acest tip de bagaj.

Pentru cală sunt recomandate bagajele mai voluminoase și implicit mai încăpătoare, dar preferințele clienților noștri sunt extrem de diverse.

Rep: Ce recomandări aveți pentru alegerea bagajului pentru o călătorie cu mașina, dacă vorbim despre o familie cu doi copii?

Laurențiu Antone: Și în acest caz, preferințele clienților noștri sunt variate și depind de natura și lungimea călătoriei, respectiv de tipul autoturismului și de generozitatea portbagajului acestuia. 😊

Sigur că în categoria bagaje pentru copii, clienții noștri pot găsi o mulțime de produse potrivite pentru orice călătorie.

Rep: Care sunt produsele cele mai cerute de către consumatori, de pe eBagaje.ro?

Laurențiu Antone: Procentual, produsele de călătorie sunt cele mai vândute (trolere, genți de voiaj și rucsacuri), dar clienții noștri preferă destul de des și produsele pentru job (serviete pentru laptop și documente, rucsacuri), pentru aventuri în aer liber și picnic. De asemenea, și accesoriile prezintă un interes, spre exemplu pernele de călătorie, borsetele, sacii de dormit, cântarele și organizatoarele de bagaj. O creștere importantă au avut în ultima perioadă cărucioarele de cumpărături de toate tipurile și modelele.

Rep: Spre ce tipuri de produse își îndreaptă atenția persoanele care călătoresc des în interes de afaceri?

Laurențiu Antone: În această situație sunt preferate gențile și bagajele business, respectiv cele care au compartiment pentru transportul laptopului sau documentelor.

Rep: Ce recomandări aveți pentru familiile care călătoresc împreună, în materie de bagaje?

Laurențiu Antone: Pentru familiile care călătoresc împreună, recomandăm seturile de trolere, alcătuite din câte două, trei sau patru piese, care au același design, dar diferă dimensiunile, în funcție de nevoi. Astfel, familiile își pot asorta și bagajele, nu doar hainele. 😊 De asemenea, categoria dedicată copiilor poate fi un real ajutor în ceea ce privește alegerea unui cadou perfect de călătorie pentru cei mici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#bagaje, #interviu, #ebagaje, #laurentiu antone , #stiri afaceri