Înapoi la listarea arhivei

29 Decembrie 2010 - De Revelion, majoritatea pensiunilor maramuresene au locurile ocupate

Cele mai cautate sunt unitatile din zonele schiabileDaca pentru minivacanta de Craciun pensiunile maramuresene nu au fost atat de cautate ca anii trecuti, in schimb ele au multi oaspeti de Revelion.

29 Decembrie 2010 - Restaurantele si pensiunile, controlate de veterinari

Inspectorii veterinari, constituiti in echipe mixte, verifica in aceasta perioada unitatile de procesare carne, lapte si restaurantele si pensiunile in care se organizeaza mese festive de Revelion.

29 Decembrie 2010 - Maramuresul s-a imprumutat cu sare de la vecini

Sectia de Drumuri Nationale din Maramures a luat cu imprumut 118 tone de sare dura de la Districtul Livada din Satu Mare.

29 Decembrie 2010 - Accidente rutiere cu victime

Doua femeie au ajuns la spital, in urma unor accidente rutiere produse pe raza judetului Maramures, in cursul zilei de ieri.

29 Decembrie 2010 - A tras cu pistolul dupa o rata salbatica... si un utilaj

Politistii din Ulmeni au fost sesizati aseara ca un barbat a tras mai multe focuri de arma de pe celalalt mal al Somesului, dinspre Chelinta, asupra unui utilaj.

29 Decembrie 2010 - Peste 2.500 de obiecte pirotehnice confiscate de politisti

Un maramuresean este cercetat penal pentru detinere ilegala de produse pirotehnice.

29 Decembrie 2010 - Consiliul Judetean a semnat contractul cu firma care se ocupa de deszapezirea drumurilor judetene

SC Selina va incasa in total 3,9 milioane de lei pentru aceasta activitate3,9 milioane de lei este suma pe care o va plati Consiliul Judetean (CJ) Maramures pentru deszapezirea si intretinerea

29 Decembrie 2010 - Vom avea un Revelion cu temperaturi scazute

Pana duminica, 2 ianuarire 2011, in Maramures vor fi temperaturi negative, cu minime de pana la -14 grade Celsius si ninsori.

29 Decembrie 2010 - Si-a agresat prietena pe... bani, amenda!

Patrula mixta de ordine si siguranta publica de pe raza orasului Somcuta Mare a intervenit la aplanarea unui conflict iscat la locuinta unei femei din localitate.

29 Decembrie 2010 - HCM Stiinta a terminat pe locul 4 la Ramnicu Valcea

HANDBAL. Echipele din Liga Nationala se pregatesc in aceste zile pentru reluarea campionatului, care va avea loc pe 9 ianuarie. HCM Stiinta Baia Mare a participat marti si miercuri la un turneu de

29 Decembrie 2010 - In Maramures, traficul este ingreunat din cauza poleiului si a zapezii

In stocul sectiei de drumuri nationale mai exista doar 118 tone de sareComandamentul judetean de iarna solicita conducatorilor auto, care circula prin Maramures, sa se deplaseze preventiv si sa

29 Decembrie 2010 - O ambulanta a ramas blocata in nameti! A fost remorcata de un tractor ca sa poata ajunge la pacient!

Medicii de pe o ambulanta din judetul Maramures au ramas blocati in zapada.

29 Decembrie 2010 - Trafic rutier in conditii de iarna

Polei pe sectoare de drum in zona Codru In Maramures pe toate sectoarele de drumuri nationale si judetene traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna.

29 Decembrie 2010 - Deschiderea Gold Plaza Baia Mare nu a redus simtitor numarul somerilor inregistrati la AJOFM Maramures

Contrar asteptarilor, numarul somerilor aflati in evidentele AJOFM Maramures nu a scazut sau a scazut nesemnificativ odata cu deschiderea mall-ului Gold Plaza Baia Mare.

29 Decembrie 2010 - HCM Stiinta a pierdut ambele jocuri din prima zi a turneului de la Ramnicu Valcea

HANDBAL. Echipele din Liga Nationala se pregatesc in aceste zile pentru reluarea campionatului, care va avea loc pe 9 ianuarie.