Înapoi la listarea arhivei

19 Mai 2012 - Teroare la Grosii Tiblesului. Clanul Burzenilor, comportament de arendasi pe mosia statului roman.

Odata cu inceperea campaniei electorale in comuna Grosii Tiblesului tensiunea a atins cote paroxistice, culminand uneori cu hilarul situatiei.

19 Mai 2012 - Corpul de Control al Institutiei Prefectului ia la purecat Primaria Grosii Tiblesului

Ca urmare a articolelor noastre prin care am dezvaluit o parte din neregulile inregistrate la Primaria Grosii Tiblesului, doi consilieri locali si inca patru locuitori si-au luat inima-n dinti, apoi

19 Mai 2012 - FOTBAL. Liga a II-a: FC Maramures Universitar Baia Mare - Luceafarul Oradea: 2-1 (2-1)

FOTBAL. Sambata se disputa jocurile antepenultimei etape din Liga a II-a, seria Vest. Pe stadionul "Viorel Mateianu" din Baia Mare si-au dat intalnire FC Maramures Universitar si Luceafarul Oradea,

19 Mai 2012 - ISU MM / Interventii in 24 ore

Personalul I.S.U. Maramures a executat 12 interventii in ultimele 24 de ore. Din total, cele mai multe - 10, au fost actiunile la care au luat parte medicii, asistentii si paramedicii S.M.U.R.D.

19 Mai 2012 - CSS2 Baia Mare a inceput cu dreptul turneul semifinal la Junioare III

Dupa cum v-am anuntat, in aceste momente se desfasoara la Jimbolia, Turneul semifinal la handball fete, loc unde au acces si echipele baimarene CSS 2 Baia Mare si Marta Baia Mare.

19 Mai 2012 - De 1 Iunie ASSOC organizeaza Targul Jucariilor

Copiii pot sa isi vanda, sa doneze, sa faca schimb de jucarii, sau doar sa isi faca noi prieteni si sa se bucure de celelalte suprize pe care le-am pregatit pentru ei.

19 Mai 2012 - 19 mai - Noaptea baimareana a Muzeelor: Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie, in straie medievale

Surprizele oferite de Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures vor debuta azi, 19 mai, cu ocazia Noptii Muzeelor de la ora 17.00, si se vor sfarsi dupa miezul noptii.

19 Mai 2012 - Let's Do It, Romania! Peste 5.400 de saci cu gunoaie colectati in Maramures

In urma actiunii de ecologizare a Maramuresului, realizata de echipa "Let's Do It, Romania!", voluntarii au adunat peste 5.400 de saci cu gunoaie, dintre care 2.500 urmeaza sa fie reciclati.