Înapoi la listarea arhivei

25 Februarie 2013 - O noua farmacie functioneaza in centrul municipiului Baia Mare, cu program prelungit: Nordpharm, aproape de casa ta, aproape de familia ta

Lantul de farmacii Nordpharm s-a extins de curand, dupa ce in Baia Mare s-a deschis un nou punct de lucru chiar in centrul orasului.

25 Februarie 2013 - Zonele verzi din cartierul Vasile Alecsandri intra din martie in reabilitare

Trei mini-parcuri si cinci locuri de joaca

25 Februarie 2013 - Braconajul cinegetic, problema in Maramuresul istoric

Padurile din Maramuresul istoric sunt raiul braconierilor. Vorbim despre vanatori autorizati, care folosesc arme de vanatoare omologate, sau de persoane ce nu poseda permis de vanatoare si care

25 Februarie 2013 - Handbal. Liga Nationala. Se cam vede Liga Campionilor! HCM - U Jolidon Cluj, un derby doar pe hartie, pentru ca in teren a fost altceva!

Destui au fost cei care s-au temut de acest meci. La fel de adevarat este ca multi au fost si cei care, prin optimismul lor, au prevazut o victorie fara probleme la o diferenta de scor ametitoare.

25 Februarie 2013 - DRAGOBETELE, sarbatoarea iubirii. Ce trebuie sa faci sa-ti mearga bine tot anul

DRAGOBETELE sau sarbatoarea iubirii la romani are loc in fiecare an pe 24 februarie. Dragobetele este o sarbatoare cu o traditie relativ noua, avand o vechime de 180 de ani.

25 Februarie 2013 - Tiganii de pe Horea au dat foc la un container. Afla ce interventii au avut pompierii maramureseni la final de saptamana

Nici la acest sfarsit de saptamana nu a adus liniste militarilor maramureseni. Responsabilii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures au intervenit de 32 ori in weekend.

25 Februarie 2013 - A crescut ingrijorator numarul minorilor preluati in regim de urgenta de asistentii sociali! Centrele au devenit neincapatoare!

Tot mai multi minori sunt preluati in sistemul de protectie a copilului in judetul Maramures, dupa ce au fost neglijati sau au fost supusi chiar de catre de cei care le-au dat viata la diferite