Înapoi la listarea arhivei

23 Iulie 2013 - Trei persoane ranite, printre care un copil de un an si sapte luni intr-un teribil accident produs in Satulung (VIDEO)

Un grav accident de circulatie s-a produs in noaptea de luni spre marti in jurul orei 01.15 pe drumul national 1 C in localitatea Satulung. Un autoturism BMW a ajuns intr-un podet din beton. Soferul

23 Iulie 2013 - Jandarmii montani din Cavnic vizitati de copiii de la Steaua

Duminica si luni (21-22 iulie) jandarmii din cadrul Postului Montan Cavnic, au desfasurat activitati de prevenire privind riscurile la care pot fi expusi pe timpul deplasarii in zonele montane cei 30

23 Iulie 2013 - Inotatorii baimareni ne fac cinste in capitala

Nu mai putin de 22 de medalii in doar 3 zile.

23 Iulie 2013 - Peisaje pictate in Maramures, expuse la Paris

Primaria si Centrul Cultural-Social Viseu de Sus au derulat zilele trecute un proiect prin care s-au promovat valorile Maramuresului pe plan international.

23 Iulie 2013 - Trei raniti printre care un copil, intr-un grav accident la Satulung

Un teribil accident de circulatie s-a produs azi noapte, an jurul orei 1.30 pe DE 58 in localitatea Satulung. Trei persoane au fost ranite, dintre care o persoana a ramas incarcerata.

23 Iulie 2013 - Un politist din Mures l-a amenintat cu bataia pe un sofer din Baia Mare. Totodata, i-a suspendat permisul (VIDEO TELEFON MOBIL)

Caz revoltator pe drumul national 15 A in judetul Mures. Un maramuresean a ramas fara permis de conducere dupa ce acesta i-a fost suspendat pentru 30 de zile pentru o depasire pe linie continua.

23 Iulie 2013 - Tara arde si lui Catalin Chereches "ii arde" de petreceri

In contextul extrem de nefast al zilelor noastre, in loc sa ia masuri, primarul Municipiului Baia Mare Catalin Chereches se ocupa de organizarea de petreceri.

23 Iulie 2013 - Fiul si-a omorat mama in bataie la Vadu Izei

Caz socant la Vadu Izei. O localnica in varsta de 72 ani a fost ucisa in bataie de fiul acesteia. Femeia a ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei abia astazi dimineata, iar bataia ar fi avut

23 Iulie 2013 - PENTRU A XIX-A OARA, IN VALEA CHIOARULUI: Premii pentru cei mai destoinici crescatori de animale

Sambata, la Valea Chioarului a avut loc a XIX-a editie a Targului-Expozitie de animale. Manifestarea din acest an s-a bucurat de o prezenta numeroasa in concurs a proprietarilor de cai.