Înapoi la listarea arhivei

03 Februarie 2018 - MANDRI CU ASA O MARAMURESEANCA! - La 15 ani onoreaza Romania in Franta. E campioana la lupte si mandra de originile ei

MANDRI CU ASA O MARAMURESEANCA! Are o varsta frageda, la care alti adolescenti si-ar face griji mai degraba de faptul ca raman fara baterie la smartphone. Munceste mult si din greu, nu se plange, nu

03 Februarie 2018 - PERICOL SI PE RAUL FIRIZA - Inundatii in Maramures. Sapte gospodarii sub ape in Berbesti

PERICOL SI PE RAUL FIRIZA Atentionarea hidrologica intrata in vigoare astazi, 3 februarie, si valabila pana duminica, 4 februarie, ora 15.00, a facut primele pagube in Maramures.

03 Februarie 2018 - JUDECATORII AU DECIS - Contrabandistii de la Poienile de Sub Munte care au agresat doi politisti in urma cu cateva zile, arestati la domiciliu.

JUDECATORII AU DECIS Contrabandistii de la Poienile de Sub Munte care au batut si amenintat doi politisti de frontiera au fost prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

03 Februarie 2018 - ATENEsIONARE HIDROLOGICA - Cod galben de inundatii in Maramures pe Viseu, Iza si Lapus

O atentionare hidrologica intra in vigoare sambata, 3 februarie, incepand cu ora 9.00, si este valabila pana duminica, 4 februarie, ora 15.00.