Înapoi la listarea arhivei

10 Iulie 2019 - REUNIRE SI LA BAIEEsI - Lotul echipei masculine de handbal a CS Minaur incepe de luni pregatirile pentru noul sezon competitional

REUNIRE SI LA BAIEEsI Luni, 15 iulie, la ora 17.00, va avea loc reunirea jucatorilor sectiei de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare, in vederea inceperii pregatirilor pentru noul sezon. In zilele

10 Iulie 2019 - POLIEsISTII, IN ALERTA - Copil de 9 ani din Baia Mare, disparut

POLIEsISTII, IN ALERTA Politistii maramureseni cauta un minor care, la data de 09 iulie a.c., a plecat de la domiciliu, de pe strada Rapsodiei din Baia Mare, si pana in prezent nu s-a intors.

10 Iulie 2019 - MASCAEsII, IN ALERTA - Perchezitii im zona Pietroasa din Borsa

MASCAEsII, IN ALERTA Informatii de ultima ora din orasul Maramuresean Borsa. O echipa intreaga de mascati ar fi pornit in misiune in zona Pietroasa din oras.

10 Iulie 2019 - ULTIMA ORA: ACCIDENT IN BAIA SPRIE - Impact intre doua masini pe trecerea pentru pietoni

ACCIDENT IN BAIA SPRIE Un accident rutier cu doua autovehicule implicate a avut loc in urma cu cateva momente in Baia Sprie, langa market-ul Penny.

10 Iulie 2019 - Cladirea SMURD Somcuta Mare se modernizeaza

In orasul Somcuta Mare functioneaza un punct de lucru pompieri militari SMURD. In aceasta perioada obiectivul se afla in plina modernizare. Valoarea investitiei se ridica la 6 miliarde lei.

10 Iulie 2019 - SCENE DE GROAZA IN MARAMURES -Pastor batut fara mila de un localnic, cu o bata

SCENE DE GROAZA IN MARAMURES Imagini incredibile in Maramures. Un pastor din localitatea Suciu de Jos a primit o bataie crunta din partea unui satean.

10 Iulie 2019 - DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES: "Maramuresenii si clujenii vor fi de-a pururi urmasi demni ai "dacilor liberi" in acest colt de Rai"

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES Cetatea baimareana aduce impreuna, in fiecare an, oameni speciali, pastratori ai traditiilor din Cluj si Maramures. Cu bucurie si admiratie am insotit prieteni dragi

10 Iulie 2019 - LUCRARI LA REEsEA - Furnizarea apei, sistata temporar pe patru strazi din Baia Mare si Baia Sprie

LUCRARI LA REEsEA Baimarenii si baisprenii de pe patru strazi din cele doua orase vor ramane fara apa potabila la robinete azi, 10 iulie, timp de cateva ore. Sistarea furnizarii de apa de catre