Articole despre "presedinte psd musamalizare"

Rezultatele 1 - 3 din 3 (0.080 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

PANICA LA SRI! - Traian Basescu ar fi plecat cu 50 de dosare grele ale DNA, care i-au fost prezentate de generalul Coldea!

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 15:25

PANICA LA SRI! - Traian Basescu ar fi plecat cu 50 de dosare grele ale DNA, care i-au fost prezentate de generalul Coldea!In cazul serviciilor secrete romanesti, agitatiile specifice oricarei schimbari de putere depasesc cu mult obisnuitul. Se sterg urmele politiei politice si structurilor speciale aflate la comanda fostului presedinte. Dispar documente, dosare si se curata calculatoarele. Elena Udrea n-a ridicat decat coltul cearsafului de pe un mecanism de putere abuziv, consolidat in ani.

In luna octombrie 2014, generalul Florian Coldea i-a prezentat lui Traian Basescu situatia a 50 de dosare de inalta

Actualitate / stiri Actualitate119 vizite[ actualMM.ro ]

Jaful padurilor continua, acum sub supravegherea USL! Cristian Muntean, inginer cu dosar penal pentru furt de lemne... propus de PNL Maramures sef de Ocol Silvic!

Vineri, 14 Septembrie 2012, ora 00:30

Jaful padurilor continua, acum sub supravegherea USL! Cristian Muntean, inginer cu dosar penal pentru furt de lemne... propus de PNL Maramures sef de Ocol Silvic!Dupa stranse negocieri la nivelul aliantei de guvernare, PNL- ul a reusit sa obtina la nivelul Maramuresului mai multe deconcentrate pe care se pregateste sa le jefuiasca prin numirea unor sefi cercetati penal in numeroase randuri pentru mai multe hotii.

Radu Stef pe urmele lui Cristian Anghel

Numirea sefilor de deconcentrate se pare ca a devenit cea mai rentabila afacere a ultimilor ani. Partidul National Liberal a obtinut printre altele in urma negocierilor din cadrul USL Directia

Actualitate / stiri Actualitate517 vizite[ actualMM.ro ]

Adrian Filip (nu) isi lasa nevasta la puscarie

Luni, 21 Februarie 2011, ora 11:47

Adrian Filip (nu) isi lasa nevasta la puscariePresedintele PSD Maramures a reusit sa musamalizeze accidentul de munca in urma caruia un angajat al sau a murit electrocutat in curtea vilei sale din Viseu.

Acum mai bine de o jumatate de an - mai exact in 7 iunie 2010, in preajma orelor 18.00 - in incinta vilei sale situate in Viseu de Sus, str. Moldovei nr. 16 A a murit un om.

Daniel Danci avea 18 ani si lucra la firma sotiei lui Adrian, Violeta, ca acesta, aflat fiinf sub felurite tratamente, nu poate fi administrator.
Ii spala ceva

Personalitati / PSD1532 vizite[ Stiri Maramures ]


Cele mai citite stiri
Relaxare din august
Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a pregatit noi masuri de relaxare pentru evenimente si ...
Sute de locuinte pentru tinerii baimareni
Administratia Locala din Baia Mare are in atentie tineretul care nu are unde locui. Primarul Catalin ...
Relaxare din august
Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a pregatit noi masuri de relaxare pentru evenimente si ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor