Rezultatele 1 - 30 din 858 (0.501 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Poarta pe cinci stalpi - altarul sacru al Maramuresului

Luni, 25 Mai 2020, ora 16:50

Poarta pe cinci stalpi - altarul sacru al MaramuresuluiDr. Ilie GHERHES,
sef de sectie in cadrul Muzeului Judetean
de Etnografie si Arta Populara Maramures

In anul 1936, un om educat, l-am numit aici pe pictorul Traian Biltiu - Dancus (1899 - 1975) realizeaza, pentru prima data, o poarta maramureseana pe cinci stalpi, prin asezarea in fata celor trei stalpi traditionali a inca doi, la o anumita distanta, si creand parca o incinta, un nou spatiu de primire, poate chiar un purgatoriu, daca ramanem in logica paradigmei sacralitatii crestine catolice.

Life Show / stiri Life Show7 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Baia Mare, masuri de protectie, de sprijin pentru baimareni

Vineri, 20 Martie 2020, ora 16:54

Baia Mare, masuri de protectie, de sprijin pentru baimareniPrimaria Baia Mare a reactionat rapid in fata efectelor nefaste produse de pandemia cu noul coronavirus. Primarul Catalin Chereches si membrii Consiliului Local s-au intalnit in sedinte de urgenta, a fost convocat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta si s-au dispus primele masuri.

Primarul baimarean a cerut consilierilor locali sa aprobe masurile cele mai bune pentru ca baimarenii sa nu aiba probleme in gestionarea situatiei create de pandemie.
"Am suspendat activitatea in cresele din

Actualitate / stiri Actualitate431 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Muzee virtuale pe care le poti vizita in perioada aceasta

Vineri, 20 Martie 2020, ora 16:42

Muzee virtuale pe care le poti vizita in perioada aceastaMajoritatea spatiilor culturale sunt inchise in aceasta perioada, din cauza coronavirusului. Si daca tot suntem indemnati sa stam acasa, sa stii ca exista cateva locuri frumoase pe care le poti vizita, totusi, prin intermediul ecranului.

Muzeul Prado, cel mai vizitat din Spania, a lansat initiativa "El Prado contigo" (Prado, cu tine) pentru a mentine legatura cu publicul. Muzeul extinde totodata timpul dedicat vizitelor online pe retelele de socializare, pentru a-si prezenta colectiile

Life Show / stiri Life Show32 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Coronavirusul afecteaza si organizarea alegerilor locale

Marti, 17 Martie 2020, ora 16:51

Coronavirusul afecteaza si organizarea alegerilor localeSaptamana trecuta, partidele politice au convenit ca alegerile locale sa aiba loc cel mai probabil in 28 iunie. Insa o decizie clara in acest sens va fi luata abia peste doua saptamani, in functie de evolutia noului coronavirus. GAZETA de Maramures va prezinta scenariile prevazute de lege in astfel de cazuri.

In timp ce numarul infectiilor cu coronavirus cresc alarmant si in tara noastra, tema alegerilor locale a trecut in plan secund, pentru majoritatea partidelor politice. Deja, unele

Actualitate / stiri Actualitate243 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Petre Dulfu - Omagiu

Marti, 17 Martie 2020, ora 16:49

Petre Dulfu - OmagiuMarti, 10 martie 2020, la Fondul Documentar al Academiei Romane din cadrul Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu", a fost omagiat, la 164 de ani de la nastere, patronul spiritual al institutiei - marele povestitor, creatorul istetului Pacala, cel care, cu ispravile sale, i-a incantat si-i incanta, de 125 de ani, pe copii si pe cei mai putin copii.

Nu a fost un eveniment singular, caci in fiecare an, la Biblioteca Judeteana i se dedica lui Petre Dulfu simpozioane, mese rotunde, activitati cu copii,

Life Show / stiri Life Show28 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Consiliul Judetean Maramures a aprobat cotizatiile catre diferite structuri asociative, pentru anul 2020

Vineri, 06 Martie 2020, ora 11:50

Consiliul Judetean Maramures a aprobat cotizatiile catre diferite structuri asociative, pentru anul 2020In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Maramures, care a avut loc vineri, 28
februarie, incepand cu ora 13:00, in Sala "Bogdan Voda" a Palatului Administrativ, alesii judeteni au aprobat cotizatiile care urmeaza a fi platite de catre Consiliul Judetean Maramures pentru diferite structuri asociative, pentru anul 2020.

Prin diverse hotarari ale Consiliului Judetean Maramures, adoptate in temeiul art. 91 (6), lit. (c) din Legea 215/2001 a administratiei publice republicata, judetul

Actualitate / stiri Actualitate66 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Martisor Etnografic - "dialog" inedit sub egida a doua muzee judetene

Vineri, 06 Martie 2020, ora 11:46

Martisor Etnografic - "dialog" inedit sub egida a doua muzee judeteneLuna lui Martisor, perioada incarcata de simboluri si rituri, a debutat la Muzeul Judetean de Etnografie si Arta Populara cu o expozitie temporara mai aparte, dedicata femeii de ieri si de azi, purtand un titlu simbolic: Martisor etnografic: Zadii, sorturi si catrinte.

Expozitia a fost realizata in parteneriat cu Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau si a adus la lumina piesele cele mai frumoase si feminine ale portului popular, atat pe cele din Salaj, cat si pe cele din Maramures. Piesele

Life Show / stiri Life Show35 vizite[ Gazeta de Maramures ]

In luna martie demareaza lucrarile de reabilitare a DJ 187 Valea Ruscovei

Miercuri, 04 Martie 2020, ora 16:49

In luna martie demareaza lucrarile de reabilitare a DJ 187 Valea RuscoveiLa inceputul lunii martie 2020 vor incepe efectiv lucrarile de reabilitare a DJ 187, Valea Ruscovei, dupa ce, in a doua jumatate a lunii noiembrie 2019, proiectul tehnic destinat "Proiectarii si executiei lucrarilor de reabilitare a DJ187, Leordina (DJ18) - Ruscova - Repedea - Poienile de Sub Munte" a fost predat executivului Consiliului Judetean Maramures. Documentatia a fost realizata de catre S.C. Explan S.R.L. Cluj-Napoca in calitate de proiectant al asocierii S.C. Conrep S.A. - S.C. Dimex

Actualitate / stiri Actualitate89 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Eveniment editorial in Baia Mare Arta din Romania, din preistorie in contemporaneitate

Miercuri, 04 Martie 2020, ora 16:46

Eveniment editorial in Baia Mare Arta din Romania, din preistorie in contemporaneitateAcademician Marius PORUMB

In data de 9 iulie 2019, la Bucuresti, in Aula Academiei Romane, care a devenit neincapatoare, s-a desfasurat prima lansare a monumentalei sinteze "Arta din Romania, din preistorie in contemporaneitate" (vol. I-II), lucrare aparuta la Editura Academiei Romane in colaborare cu Editura Mega din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost o veritabila sarbatoare a istoricilor si criticilor de arta din Romania.

Realizare de exceptie, Tratatul de istoria artei romanesti este lansat

Life Show / stiri Life Show38 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Consiliul Judetean Maramures participa la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei 2020

Vineri, 21 Februarie 2020, ora 11:50

Consiliul Judetean Maramures participa la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei 2020In perioada 20 - 23 februarie 2020, Pavilionul B2 al Romexpo va gazdui Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2020, prilej cu care turismul autohton va fi promovat prin intermediul unor manifestari expozitionale, conferinte si dezbateri menite sa consolideze ascensiunea acestei industrii.

Consiliul Judetean Maramures a raspuns pozitiv si de aceasta data invitatiei de a se alatura evenimentului, fiind reprezentat de catre vicepresedintele Ioan Doru Dancus, dar si de consilieri ai

Actualitate / stiri Actualitate97 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Poetul Grigore Vieru omagiat la Centrul Cultural din Sighetu Marmatiei

Vineri, 21 Februarie 2020, ora 11:45

Poetul Grigore Vieru omagiat la Centrul Cultural din Sighetu MarmatieiLa Sighetu Marmatiei a avut loc un eveniment dedicat poetului Grigore Vieru, la 85 de ani de la nastere, organizat de Centrul Cultural, Asociatia Culturala "Pro Basarabia si Bucovina", filiala Maramures si Colegiul National "Dragos Voda". Au participat sigheteni de toate varstele, profesori si elevi de la Colegiul National "Dragos Voda", Colegiul National Pedagogic "Regele Ferdinand" si de la Liceul Tehnologic Forestier.

Despre personalitatea lui Grigore Vieru au vorbit: prof. Doina Voina,

Life Show / stiri Life Show30 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Sesiune de instruire la Consiliul Judetean Maramures, pentru beneficiarii proiectelor derulate in cadrul POC "Romania - Ucraina 2014 - 2020"

Vineri, 14 Februarie 2020, ora 11:52

Sesiune de instruire la Consiliul Judetean Maramures, pentru beneficiarii proiectelor derulate in cadrul POC "Romania - Ucraina 2014 - 2020"Marti, 11 februarie 2020, cu incepere de la ora 10.00, sala "Bogdan Voda" a Palatului Administrativ Maramures a fost gazda unei sesiuni de instruire dedicata beneficiarilor care implementeaza proiecte in cadrul Programului Operational Comun "Romania - Ucraina 2014 - 2020".

Evenimentul a fost organizat de catre Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Suceava in colaborare cu Consiliul Judetean Maramures, fiind destinat autoritatilor locale, respectiv institutiilor publice sau private

Actualitate / stiri Actualitate97 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Consiliul Judetean Maramures mentine finantarea pentru Grupurile de Actiune Locala din judet

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 16:52

Consiliul Judetean Maramures mentine finantarea pentru Grupurile de Actiune Locala din judetAlesii judeteni, reuniti in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures, din data de 29 ianuarie 2020, au votat proiectul de hotarare privind aprobarea cotizatiilor Judetului Maramures pentru Asociatia Grup de Actiune Locala Maramures Vest, Asociatia Microregionala Mara - Natur, Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Izei - Moisei si Asociatia Grupul de Actiune Locala Mara - Gutai, pe anul 2020.

Astfel, fiecare Grup de Actiune Locala din judet beneficiaza si in anul 2020 de o cotizatie

Actualitate / stiri Actualitate86 vizite[ Gazeta de Maramures ]

"Dan Hatmanu - In memoriam" Expozitia de pictura, grafica si structuri spatiale din Colectia Muzeului de Arta Iasi

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 16:41

"Dan Hatmanu - In memoriam" Expozitia de pictura, grafica si structuri spatiale din Colectia Muzeului de Arta IasiLa un an de la trecerea in nefiinta a Maestrului Dan Hatmanu, Muzeul de Arta din Iasi i-a dedicat o selectie expozitionala cu caracter retrospectiv, diversa si complexa (cum de altfel a fost intreaga creatie artistica), intitulata "Dan Hatmanu - In memoriam".

Respectul acordat reprezentantului picturii iesene s-a concretizat printr-un album si o selectie expozitionala in care s-au implicat deopotriva Doamna Valentina Drutu - sef al Muzeului de Arta Iasi (fosta studenta a pictorului Dan

Life Show / stiri Life Show45 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Cultura Nationala - Cultura Generala Un binom imperios necesar

Miercuri, 05 Februarie 2020, ora 23:59

Cultura Nationala - Cultura Generala Un binom imperios necesarSunt, iata, zece ani de cand sarbatorim oficial, la 15 ianuarie, data de nastere a poetului Mihail Eminescu, Ziua Culturii Nationale. Au aparut multe forme de a ne exprima, noi romanii, in legatura cu acest eveniment national. Dintre toate, un loc aparte il ocupa, fara indoiala, simpozionul initiat, organizat si desfasurat sub patronajul Academiei Romane, manifestare de neindoielnica autoritate, de luat in seama ca reper in aprecierile din domeniu.

Am reusit sa fiu prezent la toate aceste

Life Show / stiri Life Show36 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Institutiile din subordinea CJ Maramures, la cota de avarie

Miercuri, 05 Februarie 2020, ora 23:59

Institutiile din subordinea CJ Maramures, la cota de avarieAusteritate, posibile miscari sociale, bugete injumatatite si un buget ilegal, pentru ca nu vor putea acoperi cheltuielile de functionare pentru institutii. * Pe scurt, situatia extrem de complicata in care se gasesc institutiile din subordinea Consiliului Judetean Maramures, dupa ce bugetul alocat de Guvern pentru acest an este jumatate fata de anul trecut.

Inca de la finele anului trecut, presedintele CJ Maramures, tragea un semnal de alarma cu privire la bugetul pe 2020, care este aproape

Actualitate / stiri Actualitate131 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Bugetul pentru 2020 alocat de catre Guvernul PNL, Judetului Maramures, este cu 30% mai mic fata de anul 2019

Vineri, 24 Ianuarie 2020, ora 11:52

Bugetul pentru 2020 alocat de catre Guvernul PNL, Judetului Maramures, este cu 30% mai mic fata de anul 2019La finalul anul 2019, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a convocat o conferinta in Cabinetul Presedintelui, unde si-a exprimat ingrijorarea cu privire la bugetul care va fi acordat Maramuresului, de catre Guvernul PNL, pentru anul 2020. Din nefericire, aceste ingrijorari s-au adeverit foarte repede, iar seful administratiei judetene, Gabriel Zetea a transmis vineri, 17 ianuarie 2020, in cadrul unei noi intalniri cu media maramureseana, faptul ca inceputul anului este

Actualitate / stiri Actualitate108 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Colegiul National de Arta "Octav Bancila" din Iasi - 70 de ani de la infiintare

Vineri, 24 Ianuarie 2020, ora 11:45

Colegiul National de Arta "Octav Bancila" din Iasi - 70 de ani de la infiintareIn cursul lunii decembrie, Domnul profesor, pictor Liviu Suhar ma anunta ca este invitat la festivitatea aniversara a sapte decenii a Colegiului National de Arta "Octav Bancila" din Iasi. Am simtit in vocea domniei sale emotia de a participa la un astfel de eveniment cu atat mai mult cu cat mi-a marturisit ca "am ramas" doar trei colegi care au activat ca profesori la specializarea Arte Plastice a "fostului liceu de arte" din strada Cuza Voda nr. 29 din Iasi!

Desigur, convorbirea cu domnia sa

Life Show / stiri Life Show42 vizite[ Gazeta de Maramures ]

S-a finalizat reabilitarea DJ 182B pe tronsonul Somcuta Mare - Remeti pe Somes

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 16:51

S-a finalizat reabilitarea DJ 182B pe tronsonul Somcuta Mare - Remeti pe SomesVineri, 20 decembrie 2019, la Caminul Cultural din Miresu Mare, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, alaturi de secretarul de stat in Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Florin Cret, de vicepresedintele CJ Maramures, George Moldovan, de primarul comunei Miresu Mare, Ioan Maties, dar si de primari din zona, consilieri judeteni si aparatul propriu al institutiei, a anuntat reabilitarea primului tronson de drum judetean din cele sase aflate in

Actualitate / stiri Actualitate104 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Invitatie la Atelierul sculptorului Gheza Vida

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 16:41

Invitatie la Atelierul sculptorului Gheza VidaIn preajma sarbatorilor de iarna, acum sase ani, in anul Centenarului celebrului sculptor baimarean, se inaugura Atelierul Memorial Gheza Vida, cu sprijinul Municipiului Baia Mare. Atunci au pasit pragul Muzeului memorial primii vizitatori. Anii au trecut, iar interesul pentru opera marelui sculptor roman este demonstrat de numarul mare de vizitatori (cateva mii) din toate colturile lumii.

Date si informatii despre activitatea de la Atelierul memorial Gheza Vida au fost oferite de custodele

Life Show / stiri Life Show45 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Consiliul Judetean a alocat, in 2019, 20 milioane lei pentru Aeroportul International "Maramures"

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 16:50

Consiliul Judetean a alocat, in 2019, 20 milioane lei pentru Aeroportul International "Maramures"In anul 2019, Aeroportul International "Maramures" a beneficiat de un buget record de 20 milioane lei din partea administratiei judetene, reusind sa elimine astfel orice restrictie de operare, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Din acest buget total, 13 milioane lei au fost prevazuti pentru investitii si 7 milioane lei pentru cheltuielile de functionare.

Din suma acordata pentru investitii au fost achizitionate echipamentele de securitate necesare, respectiv

Actualitate / stiri Actualitate141 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Noaptea Melomanului cu IOAN ALEXANDRU (25 decembrie 1941 - 16 septembrie 2000)

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 16:41

Noaptea Melomanului cu IOAN ALEXANDRU (25 decembrie 1941 - 16 septembrie 2000)In noaptea Sfantului Craciun ce va sa vina, acest mare Poet, precum si la fel de mare prieten al Maramuresului, si ale unora dintre noi - nu putini! - traitori in aceasta alduita parte din "Gradina Maicii Domnului" (Papa Ioan Paul al II-lea), IOAN ALEXANDRU, cucernicul slujitor al Cuvantului ziditor, si prin el al Ziditorului lumii acesteia, ar fi implinit 78 de ani. In acea Seara Preasfanta, glasuri de prunci colindatori cu stea l-au trezit la viata din somnul pantecelui maica-sii, iar

Life Show / stiri Life Show70 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Ecouri artistice din Baia Sprie

Luni, 09 Decembrie 2019, ora 11:41

Ecouri artistice din Baia SprieVineri, 29 noiembrie a.c., la ora 16.00, artistul plastic Mircea Bochis a gazduit in propriul atelier lansarea cartii obiect cu titlul "ai, ai, ai... Rosza - neni", in urma colaborarii pe care artistul o are de mai multa vreme cu scriitorul Marian Ilea, ambii locuitori ai orasului Baia Sprie! Am raspuns cu bucurie invitatiei lansate de Mircea Bochis, pentru ca m-am bucurat de primirea prietenoasa si sincera, ca i-am trecut pragul.

Am constatat iarasi cu bucurie, ca multi artisti plastici si

Life Show / stiri Life Show86 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Confesiuni si jurnale

Luni, 02 Decembrie 2019, ora 11:45

Confesiuni si jurnaleCorneliu Baba. Vol. I, 1944-1969
Editie ingrijita de Maria Muscalu Albani
Muzeul National de Arta al Romaniei

Muzeul National de Arta al Romaniei gazduieste in perioada noiembrie 2019 - mai 2020 o reprezentativa expozitie cu lucrari de pictura, desene, schite si pagini de jurnal ale artistului Corneliu Baba. Cu aceasta ocazie a fost lansat primul volum Confesiuni si jurnale - Corneliu Baba, asteptat cu deosebit interes de catre cunoscatorii de arta, artisti si public.

M-am aflat in Bucuresti

Life Show / stiri Life Show73 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Noua proiecte adoptate de alesii judeteni in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Maramures

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 11:53

Noua proiecte adoptate de alesii judeteni in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean MaramuresMiercuri, 13 noiembrie, cu incepere de la ora 12.00, in Sala "Bogdan Voda" a Palatului Administrativ a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Maramures. De pe ordinea de zi a sedintei condusa de presedintele Gabriel Zetea, alaturi de care s-a aflat vicepresedintele Ioan Doru Dancus, au fost retrase patru puncte din totalul celor 13 propuse.

Alesii judeteni au probat contributia Consiliului Judetean Maramures la diferite actiuni finantate din rezerva bugetara, printre acestea

Actualitate / stiri Actualitate143 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Bibliotecarul din Firiza: "profesorul roman al anului"

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 11:42

Bibliotecarul din Firiza: "profesorul roman al anului"Maria BELEA, Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare

O delegatie din partea Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu", condusa de dr. Teodor Ardelean, s-a deplasat, in data de 14 noiembrie 2019, la filiala Firiza a Bibliotecii Judetene, pentru a-si manifesta pretuirea si recunostinta fata de implicarea constanta a colegului nostru, Adrian Hochia, in pregatirea elevilor din cartierul Firiza. Diploma de recunostinta vocationala, daruita cu aceasta ocazie, a fost insotita de alte cadouri de suflet,

Life Show / stiri Life Show62 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii, a fost in vizita la Baia Mare

Vineri, 15 Noiembrie 2019, ora 11:52

Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii, a fost in vizita la Baia MareExcelenta Sa domnul Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii in Romania, a vizitat proiectele Hope and Homes for Children din Baia Mare. Marea Britanie este principalul sustinator si finantator al programelor de reforma a sistemului de protectie a copilului, pe care HHC le-a implementat in Romania in ultimii 20 de ani. Oficialul englez a fost alaturi de Stefan Darabus, director regional Europa Centrala si de Sud Hope and Homes for Children, si a vizitat mai multe comunitati defavorizate.

Actualitate / stiri Actualitate106 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Periplu expozitional Oradea - Muzeul Esarii Crisurilor - Timisoara - Muzeul de Arta (I, II)

Vineri, 15 Noiembrie 2019, ora 11:45

Periplu expozitional Oradea - Muzeul Esarii Crisurilor - Timisoara - Muzeul de Arta (I, II)Continui periplul expozitional din luna octombrie, prin a semnala un Eveniment European de Arta, gazduit de Muzeul Esarii Crisurilor din Oradea - Trienala de pictura a Euroregiunii Carpatice "Patratul de argint" (Polonia, Ucraina, Slovacia, Ungaria, Romania), editia 2018. Muzeul, gazda generoasa pentru un asemenea eveniment, atrage publicul printr-o inedita si spectaculoasa punere in valoare a spatiilor expozitionale dupa complexe lucrari de restaurare.

Evenimentele artistice si culturale ce

Life Show / stiri Life Show64 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Masuri stabilite pentru salvarea Casei de Cultura din Baia Mare

Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 11:50

Masuri stabilite pentru salvarea Casei de Cultura din Baia MarePrin ordinul prefectului nr. 421/2019, o comisie mixta de verificare alcatuita din reprezentanti ai Institutiei Prefectului - Judetul Maramures, Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Gheorghe Pop de Basesti" al Judetului Maramures, Directia de Sanatate Publica, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures, Primaria Municipiului Baia Mare, societati de utilitati publice (alimentare energie

Actualitate / stiri Actualitate153 vizite[ Gazeta de Maramures ]

Pledoarie pentru linie si culoare in Expozitia de pictura - Alina Modyrka - "Repere traditionale in contemporan"

Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 11:41

Pledoarie pentru linie si culoare in Expozitia de pictura - Alina Modyrka - "Repere traditionale in contemporan"Ludovic al XVIII-lea spunea ca: "Punctualitatea este politetea regilor." Vernisajul Expozitiei de Pictura de marti, 30 octombrie, a inceput in mod "inexplicabil" cu 25 de minute intarziere, determinand astfel, renuntarea unor personalitati marcante ale orasului, cunoscatori, iubitori si colectionari de arta, de a mai fi prezenti la deschiderea expozitiei.

Expozitia pictoritei Alina Modyrka de la Galeria de Arta a Filialei UAP Baia Mare, constituie a treia prezenta in fata publicului baimarean.

Life Show / stiri Life Show77 vizite[ Gazeta de Maramures ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Podul vechi din Tg. Lapus s-a reabilitat
Vesti bune pentru cetatenii din Tara Lapusului. Dupa zeci de ani de cand s-a aflat ca vechiul si ...
Podul vechi din Tg. Lapus s-a reabilitat
Vesti bune pentru cetatenii din Tara Lapusului. Dupa zeci de ani de cand s-a aflat ca vechiul si ...
APIA a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de plata
Vesti bune pentru maramuresenii care vor sa depuna cereri de sprijin in agricultura la Agentia de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor