ACCIDENT: Doi ofiteri de la Ministerul de Interne sunt in control la Prefectura Maramures. Soferul senatorului ar fi avut 1,86 mg/l alcool pur in sange

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 14:32
145 citiri
Umbla vorba prin municipiul Baia Mare ca astazi dimineata la Prefectura Maramures au sosit doi ofiteri din cadrul Ministerului de Interne.

"Vizita" acestora in Maramures vine in contextul in care joi seara soferul senatorului Liviu Titus Pasca, a condus masina Prefecturii Maramures cu numere de M.A.I., dupa ce in prelabil ar fi chefuit cu alti soferi in garajul Palatului Administrativ.

Se pare ca si rezultatele probei de sange a soferului care a condus masina M.A.I. ar fi fost terminate. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.