ACEsIUNI DE INFORMARE - Pompierii ii invata pe baimareni ce sa faca in timpul unui cutremur - "R.I.S.C.- Siguranta nu e un joc de noroc"

Marti, 25 Februarie 2020, ora 09:25
139 citiri
ACEsIUNI DE INFORMARE Personalul Inspectiei de prevenire din cadrul I.S.U. Maramures a organizat o actiune de informare preventiva pe durata sfarsitului de saptamana. Pompierii si voluntarii S.M.U.R.D. au fost prezenti in patru centre comerciale din Baia Mare, unde au distribuit materiale de informare pe teme de protectie civila si prevenire a situatiilor de urgenta.

Specialistii Inspectiei de prevenire au prezentat cetatenilor informatii cu privire la comportamentul adecvat pe durata si dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.