CATALIN CHERECHES: "Nu dau 2 lei pe partidele politice din Romania (...) Nu candidez nici din partea PSD, nici din partea PNL, voi candida din partea comunitatii"

Vineri, 28 Februarie 2020, ora 09:25
169 citiri
CATALIN CHERECHES La Asociatia Caspev din Baia Mare a avut loc joi, 27 februarie, lansarea celei de a cincea editii a revistei "Seniorul Baimarean". Nu a lipsit de la eveniment nici primarul Catalin Chereches, care le-a vorbit celor prezenti, un public generos dealtfel, inclusiv despre alegerile locale si partide politice.

"Am profitat de aceasta ocazie si pentru a ma consulta cu seniorii, cum fac adesea, despre tot ceea ce e important pentru comunitatea si orasul nostru. Am solicitat opinia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.