DIPLOME DE EXCELENEsA - Primarul Chereches a distins, la 25 de ani de activitate neintrerupta, directorul si coregraful Ansamblului National Folcloric "Transilvania" in cadrul evenimentului "Crezul lor, Romania noastra"

Luni, 02 Decembrie 2019, ora 09:26
165 citiri
DIPLOME DE EXCELENEsA In cadrul manifestarilor organizate in municipiul Baia Mare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in cadrul evenimentului cultural-artistic "Crezul lor, Romania noastra", au fost distinsi directorul si coregraful Ansamblului National Folcloric "Transilvania". Diplomele de excelenta au fost oferite de catre primarul Catalin Chereches in semn de pretuire pentru cei 25 de ani de neintrerupta activitate.

"Am oferit diplome de excelenta doamnei Iuliana Maria Dancus - Director ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.