MARAMURESENII, IN PERICOL - Oua si carne infestate in magazine dupa ce gripa aviara a fost confirmata la o ferma din Seini?

Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 11:43
342 citiri
MARAMURESENII, IN PERICOL Gripa aviara confirmata la o ferma de gaini din Seini, judetul Maramures, a umplut prima pagina a ziarelor din toata tara. In acest moment, autoritatile maramuresene se straduiesc sa faca fata situatiei, insa in ceea ce priveste comunicarea publica pe aceasta tema, inca exista multe semne de intrebare.

Autoritatile se feresc sa faca publice toate datele problemei, lasand loc de interpretari. Nu mai putin de 18.600 de gaini au fost confirmate ca si infestate cu virusul, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.