Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!

Autor: Calin Nicolescu - redactor-șef Ziare.com
Marti, 04 Octombrie 2022, ora 18:59
7596 citiri
Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!

Știți care-i diferența dintre deputatul PSD Dan Tudorache „Diamante” și Aurel Bălășoiu? Că ultimul nu mai e membru PSD. Partidul l-a exclus cu celeritate, la numai câteva zile după ce în mass media au apărut imagini ce sugerează că ar fi avut relații homosexuale. „Diamante” Tudorache a fost acuzat cu acte, cercetat de Parchet și e și trimis în judecată (ceea ce înseamnă că procurorii consideră că există temeiuri pentru acuzații)!

În cazul argeșeanului Bălășoiu a fost de ajuns un filmuleț publicat în presă. N-a durat nici o săptămână până când partidul l-a repudiat oficial și i-a cerut, imperativ, să și demisioneze din Parlament. În cazul lui „Diamante”, nici decizia de trimitere în judecată a DNA, după ani de scandal, cercetări și dezvăluiri prin presă și percheziții domiciliare soldate cu găsirea unei colecții de bijuterii evaluată la circa două milioane de euro, descoperiri în urma cărora s-a și ales cu porecla de Diamante.

Explicația simplistă, de tipul „pentru unii mumă, pentru alții ciumă”, potrivit căreia Tudorache e mai bine conectat cu PSD decât cvasi-anonimul Bălășoiu nu este, însă, decât o formă de amăgire colectivă a noastră, a publicului. Realitatea crudă este că PSD l-a eliminat pe Bălășoiu fără ezitare pentru că le aducea un prejudiciu de imagine imens. Tudorache, nu.

Bălășoiu este suspectat că ar fi homosexual, Tudorache doar hoț. Bălășoiu ar fi făcut sex cu o altă persoană de sex masculin, în timp ce Tudorache doar ne-ar fi băgat mâna în buzunar! Iar PSD e un partid pragmatic, care știe și înțelege foarte bine cum gândește majoritatea electoratului.

Cu alte cuvinte, PSD a înțeles foarte bine că hoția e un păcat acceptabil pentru votanții lor, în timp ce homosexualitatea este inacceptabilă. Este un adevăr dur, pe care PSD îl statuează implicit prin atitudinea față de Tudorache și Bălășoiu. Și dacă sunteți tentați să aruncați vina pe social-democrați, vă spun că și asta e o formă de amăgire. PSD-iștii, ca mai toate partidele de altfel, sunt doar o gașcă de oameni dispuși să facă orice ca să rămână la putere, conectați la borcanul cu miere al Bugetului Statului și, sunt convins, dacă majoritatea societății ar fi dezavuat hoția și ar fi fost tolerantă cu relațiile homosexuale astăzi Tudorache era exclus și demult uitat iar Bălășoiu ar fi fost apărat de milosârdia colegilor.

Majoritatea statistică a românilor disprețuiește homosexualii. Este „preocupată” de cum face vecinul sex și pasionată să comenteze. O mentalitate față de sex mai degrabă încremenită în epoca medievală. Și o explicație de netăgăduit a rezistenței față de ideea introducerii educației sexuale în școli. Sigur, o rezistență inutilă și sortită eșecului în condițiile accesului la internet, care nu face decât să mai amâne nițel inevitabilul și să mai producă câteva mii de mame adolescente.

Să fim bine înțeleși: referindu-mă la cazul concret al deputatului Bălășoiu, nu vreau să spun că sexul cu un minor, dacă acuzația se va dovedi adevărată, este o faptă pe care societatea nu trebuie să o dezavueze și pedepsească! Însă nu cred că adevărul punctual al lui Bălășoiu contează. Dacă vor fi găsiți nevinovați de Justiție, asupra lui Bălășoiu va plana suspiciunea că e homosexual iar asupra lui Tudorache că e hoț. În traducere, Bălășoiu e terminat definitiv pentru politică, în timp ce Tudorache are viitor!

PS Până să termin de scris, „Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a sesizat din oficiu privind comiterea de act sexual cu un minor în cazul deputatului Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD. Totodată, a fost deschis un alt dosar, pentru viol, în urma depunerii unei plângeri împotriva acestuia”. Aceste anchete nu schimbă cu nimic problema de fond a mentalității colective și, pe cale de consecință, nici cele de mai sus.

Quarterly Report - Editia 4

”Vor câştiga când o să am părul lung”. Rareș Bogdan nu dă nicio șansă PSD într-un județ condus de liberali penali
”Vor câştiga când o să am părul lung”. Rareș Bogdan nu dă nicio șansă PSD într-un județ condus de liberali penali
Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a făcut declarații despre șansele PSD la șefia Consiliul Judeţean Iaşi, deţinut în prezent de liberalul cu multiple probleme penale Costel Alexe. De...
PNL a vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre posibila candidatură a procuroarei la prezidențiale. Ce le-a transmis șefa Parchetului European
PNL a vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre posibila candidatură a procuroarei la prezidențiale. Ce le-a transmis șefa Parchetului European
PSD și PNL nu au anunțat oficial numele candidaților pentru alegerile prezidențiale 2024. La un moment dat s-a vorbit foarte mult despre posibila candidatură a Laurei Codruța Kovesi, ce ar...
#balasoiu, #sex, #homosexual, #tudorache, #diamante, #PSD, #educatie sexuala , #deputati

LIVE ÎN 00:12:15

Cu fata la alegatori,
Clotilde Armand, încrezătoare într-o victorie „categorică” la Primărie. Ce planuri are pentru un nou mandat și ce spune despre contracandidatul său

În 12 de minute

Notifică-mă