Declarația zilei în fotbalul românesc: "Am crezut că îmi crapă capul! Suntem proștii proștilor!"

Joi, 02 Martie 2023, ora 19:59
2179 citiri
Declarația zilei în fotbalul românesc: "Am crezut că îmi crapă capul! Suntem proștii proștilor!"
Laszlo Balint e antrenor la UTA FOTO Facebook

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, s-a declarat nemulţumit de arbitraj după înfrângerea suferită, la Cluj, în meciul cu formaţia CFR.

„Din şase etape să-mi spuneţi dacă este normal să fie aproape mereu delegat la meciurile noastre domnul Szabolcs Kovacs. Am primit nişte goluri pe greşelile noastre, suntem proştii proştilor, luăm nişte goluri incredibile pentru nivelul ăsta. Dar astăzi am crezut că îmi crapă capul! Nu se poate ca la fiecare fază să aşteptăm VAR-ul! Nu mai suntem în stare să arbitrăm? Nu cred că meritam să pierdem după cum a decurs meciul ăsta, dar arbitrajul a fost sub orice critică!

La penalty am înţeles că nu a fost penalty, la Deac trebuia să fie roşu, pe Vukcevic l-am pierdut pentru două-trei săptămâni. Degeaba am avut superioritate, dac[ am avut penalty nedat.

Păi în play-out când va fi un meci decisiv, ce facem? Dacă în play-out pierdeam un meci aşa cum am pierdut azi şi retrogradam, ce se întâmpla? Arbitrul stătea trei-patru etape şi gata! La noi sunt rezultate viciate, cu FCU Craiova, după aia la Mioveni, apoi mergem la Chindia, din nou probleme, acum sunt iar probleme! Domnule, dacă este penalty evident, de ce nu-l dai?”, a declarat Laszlo Balint după meciul de la Cluj.

Echipa CFR Cluj a învins joi, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Petrolul - UTA, meci important în cursa pentru salvarea de la retrogradare
Petrolul - UTA, meci important în cursa pentru salvarea de la retrogradare
Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea UTA Arad, în ultimul meci al etapei a cincea din play-out-ul Superligii. La Ploieşti, gazdele...
Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Fostul tenisman Ion Ţiriac, patronul turneului Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro şi găzduit zilele acestea de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală, speră...
#balint, #UTA, #suparare, #arbitru, #penalty, #prosti , #stiri fotbal