Ziare.com

Banca Transilvania: Bunuri de 13,5 milioane de euro, puse sub sechestru

Luni, 12 Iulie 2010, ora 15:20

   

Banca Transilvania: Bunuri de 13,5 milioane de euro, puse sub sechestru
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au pus sub sechestru asigurator bunuri mobile si imobile in valoare de 13,5 milioane de euro in dosarul in care este judecat presedintele CA al Bancii Transilvania, pentru manipularea pietei de capital.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea in judecata a lui Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, Claudiu Eugen Iuliu Silaghi, fost vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, Georgios Christofourou, director general al Bank Of Cyprus - Public Company Limited - Sucursala Romania, Anastasios Isaakidis, angajat al Bank Of Cyprus - Public Company Limited - Sucursala Romania, precum si a Mirelei Silaghi, Dorina Marioara Cojocaru, Sergiu Dan Dascal si a lui Radu Codrut Jurcovan, toti acuzati de manipulare a pietei de capital si spalare de bani, scrie Mediafax.

Patru actionari ai Bancii Transilvania, acuzati de spalare de bani

Prin Ordonanta DIICOT din data de 12 februarie 2010 s-a dispus aplicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile apartinand vicepresedintelui Claudiu Eugen Iuliu Silaghi, in vederea garantarii pedepsei amenzii pentru infractiunile retinute, pana la concurenta sumei de 80.640.000,00 lei si in vederea confiscarii speciale pana la concurenta sumei de 12.880.803,02 lei, precum si aplicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile apartinand Mirelei Silaghi, in vederea confiscarii speciale pana la concurenta sumei de 12.880.803,02 lei.

Prin aplicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile apartinand invinuitilor Claudiu Eugen Iuliu Silaghi si Mirela Silaghi au fost poprite bunuri mobile si imobile in valoare de 36.859.303,35 lei.

Ulterior, printr-o alta Ordonanta, din 17 martie 2010, DIICOT a dispus aplicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile apartinand lui Horia Ciorcila, in vederea garantarii pedepsei amenzii pentru infractiunile savarsite, pana la concurenta sumei de 21.404.762,52 lei, precum si in vederea confiscarii speciale pana la concurenta sumei de 11.699.576,13 lei.

Prin aplicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile apartinand lui Horia Ciorcila au fost poprite bunuri mobile si imobile in valoare totala de 20.145.549,08 lei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2800 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

BAIETI,CA SA FIE PERFECT....

NU UITATI CA SI GRECII TREBUIE SA PLATEASCA.STRINGETI-I DECI,SI PE EI DE GALBENUSURI.SAU CE EI NU PLATESC?

 

stress

Un fel de golanie regizata pare,tovarasul cuzman de la sif. el lucra din umbra.....cum din 17 martie apare amu...interesant...atac la imagine ca na doar e criza si unii pierd clienti....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor