BT ofera premii pentru aducerea de noi clienti

Marti, 20 Ianuarie 2009, ora 15:01
1641 citiri
BT ofera premii pentru aducerea de noi clienti
Foto: Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT) a gasit o metoda inedita de a-si spori cash-flow-ul: premii pentru aducerea unor clienti noi.

Astfel, in cadrul campaniei "Vino cu un prieten", fiecare client care convinge o alta persoana sa-si faca un depozit la BT, beneficiaza, la scadenta depozitului respectiv, de un premiu echivalent cu o dobanda de 0,5% pe an, in valoarea neta de pana la 600 de lei sau echivalentul in valuta, anunta reprezentantii bancii.

In promotie intra depozitele standard, in lei, euro sau dolari, din oferta Bancii Transilvania. Valoarea depozitului constituit in perioada promotiei trebuie sa fie, in cazul recomandarii unei persoane fizice, de minimum 5.000 de euro, 20.000 de lei sau 7.000 de dolari.

In cazul in care recomandarea vine din partea unei persoane juridice, depozitele trebuie sa fie de 10.000 de euro, 40.000 de lei sau 14.000 de dolari.

Pentru ca un client sa fie premiat, suma trebuie pastrata la BT pana la scadenta inscrisa pe contractul de depozit. Promotia se desfasoara intre 19 ianuarie si 19 aprilie 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Banca Transilvania, #premii bani , #stiri Banca Transilvania