Banel Nicolita, pus la zid de familia Lucescu

Vineri, 13 August 2010, ora 07:59
5230 citiri
Banel Nicolita, pus la zid de familia Lucescu

Banel Nicolita nu mai are zile la echipa nationala, atat selectionerul Razvan Lucescu, cat si tatal sau, Mircea, fiind extrem de suparati pe capitanul Stelei.

Daca antrenorul primei reprezentative s-a multumit doar sa-l umileasca pe jucator, schimbandu-l in minutul 90 al meciului cu Turcia, la 11 minute dupa ce il trimisese pe gazon, Mircea Lucescu a incercat sa explice decizia juniorului.

"N-am urmarit meciul, fiindca am fost invitat la Ucraina - Olanda, insa stiu cam ce s-a intamplat din ceea ce mi-au povestit oameni prezenti la fata locului. Am vazut doar fazele golurilor. Banel a dovedit acolo superficialitate si neintelegerea jocului. N-ai voie ca, la mijlocul terenului, cand echipa iese, sa procedezi cum a facut el. Razvan a luat decizia corecta schimbandu-l si a transmis astfel un semnal ca trebuie sa fii permanent concentrat pe teren", a declarat Il Luce, conform editiei tiparite a Gazetei Sporturilor.

Antrenorul lui Sahtior sustine ca si el a procedat la fel in trecut, atunci cand Augustin a gafat in meciul cu Cehoslovacia, din preliminariile Euro '84.

"L-am bagat in minutul 80, la 1-0 pentru noi, a dat o pasa laterala inoportuna si, pe interceptie, am fost egalati. L-am schimbat imediat cu Alexandru Nicolae spre a transfera responsabilitatea doar asupra lui Oneata, nu sa o las pe umerii intregii echipe, fiindca altfel riscam sa ne prabusim in final. L-am luat apoi pe Augustin la Euro, dar a meritat sa primeasca atunci o lectie de viata, ca si Nicolita la Istanbul. E doar spre binele lui si al echipei nationale", a mai spus Mircea Lucescu.

Dupa evolutia mult sub asteptari de la Istanbul, se pare ca Banel a intrat pe lista jucatorilor care nu mai au ce cauta la nationala lui Lucescu jr., alaturi de Mutu, Adrian Cristea, Sapunaru sau Radu Stefan.

Banel Nicolita, umilit de Razvan Lucescu

Cum a gresit Banel?

Razvan Lucescu ii reproseaza lui Banel ambele goluri incasate de Romania la Istanbul. In prima faza, Nicolita a stopat un contraatac al "tricolorilor", tinand balonul la mijlocul terenului. Stelistul a fost in cele din urma deposedat, turcii au ajuns la poarta noastra si Gonul a obtinut penaltiul "cu cantec".

Imediat, Nicolita a mai gresit o data la mijloc, turcii au recuperat balonul si Arda Turan a marcat pentru 2-0 cu un sut superb.

M.D.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Nicolita atacat familia Lucescu, #Banel umilit Lucescu, #Romania invinsa Turcia , #stiri Banel Nicolita