Complexul Energetic Oltenia: 15% din actiuni, listate la bursa

Luni, 20 August 2012, ora 20:01
2127 citiri
Complexul Energetic Oltenia: 15% din actiuni, listate la bursa
Foto: Impact in Gorj

Ministerul Economiei vrea sa listeze la bursa un pachet de 15% din actiunile Complexului Energetic Oltenia (CEO), ca parte a procesului de reorganizare.

In plus, se mai urmareste o majorare de capital, precum si o reducere a numarului persoanelor cu functii de conducere.

Ponta: Vreau la Complexul Energetic Oltenia mai putini sefi si mai multi angajati

Compania ar putea fi implicata "in limitele sale de competenta", alaturi de autoritatile publice locale, in implementarea strategiei de dezvoltare regionala si judeteana, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, actionarul majoritar al companiei, citat de Mediafax.

In plus, Guvernul urmeaza sa modifice legea privind exproprierea pentru cauze de utilitate publica si sa investeasca intr-o unitate de productie a electricitatii din companie, prin garantii de la Eximbank.

Guvernul trebuie sa vanda pachetul majoritar de actiuni de la CEO, potrivit acordului incheiat cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Europeana.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#listare bursa Complex Energetic Oltenia, #listare bursa CEO, #bursa Complex Energetic Oltenia , #actiuni