Ziare.com

Fondul Proprietatea incepe rascumpararea a 9,98% din propriile actiuni

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 23:18

   

Fondul Proprietatea incepe rascumpararea a 9,98% din propriile actiuni
Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, va incepe, marti, programul de rascumparare a maximum 9,98% din propriile actiuni, la preturi cuprinse intre 0,2 lei/actiune si 1,5 lei/actiune, potrivit unui comunicat transmis, luni, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Programul de rascumparare a actiunilor Fondului va avea loc in perioada 25 ianuarie 2011 - 1 martie 2012.

Obiectivul programului este o viitoare reducere a capitalului social al Fondului Proprietatea, care va fi supusa aprobarii adunarii generale a actionarilor, se arata in comunicat.

Valoarea nominala a tuturor actiunilor proprii dobandite de Fond in acest mod nu poate depasi 10% din capitalul social subscris si fiecare tranzactie poate avea ca obiect doar actiuni integral liberate.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Plata actiunilor astfel dobandite se va face numai din profitul distribuibil disponibil sau din alte rezerve disponibile ale Fondului Proprietatea inscrise in ultima situatie financiara anuala statutara auditata, cu exceptia rezervelor legale.

Sursa: rNews

Articol citit de 1340 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Zau ?

Oare ce smecherie s-au hotie de drumu mare ni se pregateste ? Nimeni nu a catadicsitb sa ne prezinte situatia financiara reala a acestu-i fond,rezervele si conditiile de rascumparare. Eu unul cred ca Guvernantii deja l-au jefuit,acum raminind doar 10 % din ce exista initial. Ni se pregateste un nou TUN !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor