Ziare.com

Cu cat s-au scumpit politele RCA de la inceputul anului

Marti, 27 Mai 2014, ora 15:23

   

Cu cat s-au scumpit politele RCA de la inceputul anului
Tarifele practicate pentru politele RCA au crescut semnificativ de la inceputul anului, a precizat, marti, Albin Biro, membru neexecutiv in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

"In primele trei luni, asiguratorii autorizati sa emita polite RCA au subscris prime de 701 milioane de lei si, prin raportarea la numarul de automobile asigurate, reiese ca tariful mediu la acest tip de asigurari a crescut, in medie, cu 7%", a spus Biro, prezent la un eveniment de specialitate, citat de Mediafax.

Potrivit presedintelui Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR), Remi Vrignaud, procentual, RCA este cea mai mare clasa de asigurari din piata si produce si cele mai mari pierderi - 46% din total daune asigurari generale in anul 2013, informeaza Realitatea Tv.

Seful ASF, Misu Negritoiu, a declarat recent ca societatile de asigurari vor mai aplica majorari in acest an.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"Vor mai fi scumpiri ca sa aiba solvabilitate. Ca sa plateasca la service-uri trebuie sa aiba bani. Ca sa aiba bani trebuie sa fie solvabili", a explicat acesta.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1419 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor