Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Targul "International Medical EXPO" isi deschide portile

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 22:18
1217 citiri
Targul "International Medical EXPO" isi deschide portile

Evenimentul International Medical Expo isi deschide portile joi, 8 noiembrie, la World Trade Plaza din Bucuresti.

In cadrul evenimentului publicul larg va avea acces gratuit la toate gama de servicii medicale private. Evenimentul reuneste in perioada 8-11 noiembrie cele mai cunoscute clinici private, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii.

Indiferent de varsta, sanatatea este cea mai mare bogatie si ea trebuie protejata si ingrijita. Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii.

La International Medical EXPO vor exista si oferte de turism medical, cei interesati de serviciile medicale din strainatate avand astfel acces la tratamente in clinici recunoscute la nivel international.

Invata sa fii sanatos

Activitatea fizica, starea psihica, obiceiurile alimentare, mostenirea genetica, ingrijirea corpului sau calitatea somnului sunt doar o parte din elementele ce influenteaza starea de sanatate a organismului uman. Educatia medicala pentru prevenirea bolilor reprezinta o necesitate si o obligatie etica a fiecarui cetatean modern si responsabil.

Companiile ce participa la International Medical EXPO pun la dispozitia vizitatorilor, specialisti care pot oferii informatii, educatie si preventie, potrivite pentru fiecare in parte. In plus, in cadrul expozitiei se vor demonsta tehnici esentiale de prim ajutor.

Nu exista boli, ci bolnavi

Suntem constienti ca fiecare persoana este unica si din acest considerent in cadrul expozitiei IME iti poti alege echipa de medici care sa te ingrijeasca, sa te ajute sa fii sanatos si sa te bucuri de viata. Astfel la eveniment vor fi prezentate abonamente de sanatate ajustate nevoilor proprii, carduri de fidelitate la pret redus pentru investigatiile periodice si asigurari de sanatate.

Afacerea ta merge bine cand angajatii se simt bine

Pentru ca fiecare angajat are rolul sau important in activitatea companiei, clinicile private din Romania au grija ca ai sa se simta bine. IME reprezinta locul in care companiile pot alege cele mai avantajoase pachete de medicina a muncii.

Deschiderea oficiala a evenimentului are loc joi, 8 noiembrie, la ora 10.00. In cadrul ceremoniei de deschidere vor lua cuvantul parteneri si sustinatori ai acestui eveniment, precum si invitati speciali printre care se regaseste si Mihaela Geoana, Presedinte Crucea Rosie Romana, Presedinte Fundatia Renasterea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#eveniment asigurari private sanatate, #eveniment asigurari sanatate Bucuresti , #asigurari