Vrei sa te imbogatesti rapid? Iata cateva idei

Sambata, 30 Ianuarie 2016, ora 17:18
25746 citiri
Vrei sa te imbogatesti rapid? Iata cateva idei
Foto: Arhiva Ziare.com

Vrei sa nu mai ai grija zilei de maine? Poti sa risti cu un proiect care sa-ti aduca rapid venituri substantiale.

Cel mai sigur mod de a-ti ingrasa contul in banca este sa reduci cheltuielile, sa incepi sa investesti si sa limitezi cat mai mult lucrurile care iti consuma inutil timpul si banii.

Desi dureaza ceva vreme pana cand te imbogatesti urmand acesti pasi, este drumul batatorit, deci sigur. Evident, cu exceptia cazului in care ai norocul sa primesti o mostenire substantiala.

Insa exista si persoane care au inregistrat un succes urias fara a urma calea traditionala.

Business Insider a intocmit o lista cu ideile unor oameni care s-au imbogatit (aproape) peste noapte.

Fa-ti un blog

Pe la mijlocul anului 2013, Scott DeLong a lansat blogul ViralNova, pe care a pus cateva anunturi de la Google. Dupa 8 luni a ajuns sa obtina un venit de ordinul sutelor de mii de dolari. El a reusit acest lucru fara sa aiba alti angajati si fara finantare de la investitori.

Secretul a constat in subiectele atent alese, dar si in titlurile atragatoare. In primul an, blogul a fost citit, in medie, de 100 de milioane de oameni in fiecare luna.

Datorita succesului inregistrat, ViralNova a captat atentia companiei Zealot Networks, care l-a cumparat cu 100 de milioane de dolari.

Creeaza o aplicatie care sa faca valva

Dong Nguyen a facut in trei ore Flappy Bird, un joc pentru telefoanele mobile. La scurt timp, acesta i-a adus venituri de 50.000 de dolari pe zi, gratie unui mic banner publicitar afisat in partea de sus a ecranului.

In consecinta, el a obtinut un milion de dolari in 20 de zile.

Dupa o luna, Dong Nguyen a decis sa retraga jocul din magazinul de aplicatii App Store, motivand ca dadea dependenta.

La 19 ani a creat, intr-un weekend, noul joc-fenomen de pe Internet

Carti publicate pe Amazon Kindle

Amanda Hocking a reusit sa faca o avere din publicarea cartile pe Amazon Kindle. Ea nu a fost nevoita sa semneze un contract cu o editura, insa a obtinut 70% din veniturile generate de vanzarile pe aceasta platforma digitala.

Scriitoarea taxa cu sume mici descarcarea cartilor sale (multe dintre ele costa un dolar), astfel ca a reusit sa devina milionara intr-un timp scurt. Si nu e singura: autorii Bob Mayer si Jen Talty au avut acelasi parcurs.

Canal de YouTube

Desi e destul de greu sa faci bani din videoclipurile postate pe YouTube, acest lucru nu e imposibil.

Sume impresionante castiga cei care au cel putin jumatate de milion de fani.

Insa cum ajungi la aceasta performanta? Posteaza periodic, creeaza continut original si interactioneaza cu utilizatorii.

Un exemplu de succes este Felix "PewDiePie" Kjellberg, care a castigat 2 milioane de dolari anul trecut.

Are 25 de ani si face milioane de dolari din clipuri pe YouTube: Iata cum a reusit

Finantare prin site-uri de crowdfunding

Vrei sa realizezi un produs sau un proiect? Exista site-uri de crowdfunding foarte populare, precum KickStarter si Indiegogo, unde utilizatorii dau bani pentru ca ideile tale sa devina realitate.

Un exemplu de succes este ceasul inteligent Pebble Watch. Compania din spatele proiectului avea nevoie de 100.000 de dolari pentru a produce in serie acest produs, insa a strans un milion de dolari.

Cum sa finantezi o afacere pe banii strainilor - Interviu

România, în procedură de infringement pentru nerespectarea legislației privind achizițiile publice. Ce probleme a sesizat Comisia Europeană
România, în procedură de infringement pentru nerespectarea legislației privind achizițiile publice. Ce probleme a sesizat Comisia Europeană
Comisia Europeană a decis miercuri, 24 aprilie, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în întârziere României, precum şi a unor avize motivate...
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Valoarea adăugată a sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) al UE a fost în 2021 echivalentă cu 5,5% din valoarea adăugată brută a economiei europene. România s-a...
#idei imbogatire rapida, #cum poti sa te imbogatesti repede, #cum poti sa faci bani repede , #avere