Ziare.com

Clauze abuzive: Conturile Volksbank, poprite de executori pentru despagubirea clientilor

Joi, 30 Mai 2013, ora 13:50

   

Clauze abuzive: Conturile Volksbank, poprite de executori pentru despagubirea clientilor
Conturile Volksbank au fost poprite la inceputul acestei saptamani pentru executarea silita a unei creante de circa 15.000 de euro, pe care banca o datoreaza unor clienti care au castigat procese pe clauze abuzive.

Mai exact, banii reprezinta comisioanele de risc oprite de Volksbank in mod abuziv si dobanzile aferente, pe care banca a refuzat sa le returneze, in ciuda hotararii judecatoresti.

Sumele pe care Volksbank le are de plata clientilor se acumuleaza. Clientii bancii au obtinut, miercuri, o noua sentinta irevocabila prin care banca este obligata sa plateasca si daune morale, pe langa returnarea banilor opriti in mod abuziv prin comisioane de risc transformate in comisoane de administrare si dobanzile aferente.

Afla mai mult despre despagubirile pe care trebuie sa le plateasca banca in continuarea articolului Clauze abuzive: Conturile Volksbank, poprite de executori pentru despagubirea clientilor pe Business24.ro.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2109 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Atentie!

Muuult mai multa atentie atunci cand semnati un contract de credit. Hai sa nu ne luam de bancile comerciale, ele isi fac doar datoria. Datoria noastra ca clientii este sa ne informam bine de tot inainte de a lua bani de la banca. Restul problemelor din sistemul bancar ar trebui sa le rezolve BNR-ul, nu Volksbank e cea care trb sa gaseasca solutii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor