Doar 4 dintre marile banci de la noi nu iau comision la interogarea soldului la bancomat

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 21:22
12433 citiri
Doar 4 dintre marile banci de la noi nu iau comision la interogarea soldului la bancomat

Doar patru dintre bancile mari din Romania le ofera clientilor posibilitatea de a-si interoga gratis soldurile la bancomat.

Astfel, pentru interogare sold la BCR clientii platesc 0,2 lei, pentru administrare cont curent comisionul este de 4,5 lei, pentru incasarile interbancare se iau 4 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite, arata Ziarul Financiar.

La BRD interogarea soldului este gratuita, pentru administrarea contului curent comisionul este de 4,2 lei, incasarile interbancare costa 4 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Clientilor de la Banca Transilvania li se opresc 0,3 lei pentru interogarea soldului, administrarea contului curent este gratuita, incasarile interbancare sunt intre 2,7 lei si 18 lei, iar cele intrabancare costa intre 1,5 lei si 8 lei.

La Raiffeisen pentru interogare sold clientii platesc 0,3 lei, pentru administrare cont curent comisionul este de 2,5 lei, pentru incasarile interbancare se ia intre 3 si 7 lei lei, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Cei de la UniCredit Tiriac nu platesc nimic pentru interogarea soldului, administrarea contului curent este 7,5 lei.

In cazul CEC Bank interogarea soldului costa 0,3 lei, la administrarea contului curent comisionul este de 3 lei, incasarile interbancare costa intre 3 si 7 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Clientii de la ING Bank nu platesc pentru interogarea soldului, administrarea contului curent este 0,5 lei, incasarile interbancare si cele intrabancare sunt gratuite.

Premiera in Romania: O banca ofera gratuitate la conturile si operatiunile in lei

La Alpha Bank comisionul pentru interogarea soldului este 0,5 lei, administrarea contului curent este 2,5 lei, incasarile interbancare - intre 2 si 7 lei si cele intrabancare sunt gratuite.

Si Volksbank are gratuita interogarea soldului, in timp ce administrarea contului curent este 3 lei, incasarile interbancare - intre 3 si 10 lei si cele intrabancare sunt gratuite.

Ce comisioane platim pentru banii pastrati in contul bancii?

In ceea ce priveste Bancpost clientii platesc 0,5 lei pentru interogarea soldului, 3,5 lei pentru administrarea contului curent, intre 1,1 lei si 2 lei pentru incasarile interbancare, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Citeste si:
Cum a reușit Dacian Cioloș să-i ia fața lui Barna în prima rundă de alegeri din USR PLUS. Rolul ieșirii de la guvernare
Cum a reușit Dacian Cioloș să-i ia fața lui Barna în prima rundă de alegeri din USR PLUS. Rolul ieșirii de la guvernare
Dacian Cioloș a câștigat joi, 23 septembrie, prima rundă a alegerilor pentru șefia USR PLUS, reușind să-l întreacă cu două procente pe principalul său contracandidat, Dan Barna, cel care...
Care este strategia PNL după Congresul din 25 septembrie. Rareș Bogdan: ”Pentru majoritatea parlamentară nu luăm voturi de la AUR”
Care este strategia PNL după Congresul din 25 septembrie. Rareș Bogdan: ”Pentru majoritatea parlamentară nu luăm voturi de la AUR”
Rareş Bogdan dezvăluie strategia PNL după Congresul din 25 septembrie 2021. El a spus că nu nu vor lua voturi de la AUR. Rareș Bogdan a explicat joi seara, într-o emisiune tv, că...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
patrula
rank 5
panala urma, care ´sunt cele 4 banci ce nu percep comisonul de inter