Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare: clientul unui magazin online poate obtine un credit online in numai cateva ore

Comunicat de presa
Vineri, 23 Martie 2018, ora 11:04
10022 citiri
Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare: clientul unui magazin online poate obtine un credit online in numai cateva ore

Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare, usor si rapid de integrat de catre orice posesor de magazin online si care ofera clientilor posibilitatea sa obtina un credit online, in numai cateva ore.

Noua platforma de creditare a Libra Internet Bank ofera multiple avantaje atat pentru posesorii de magazine online, cat si pentru clientii acestora.

Clientii magazinelor online au posibilitatea de a-si achita cumparaturile printr-un credit care se obtine rapid, online si direct din site.

Formalitatile se realizeaza cu ajutorul chatbot-ului Libra Internet Bank, iar informatii suplimentare se pot obtine prin serviciul de video banking.

Creditele pot avea o valoare de cel mult 20.000 de lei, pe maximum 60 de luni, fara avans. Oferta este disponibila atat pentru clientii bancii, cat si pentru clienti noi.

Pe langa cresterea vanzarilor, avantajele pentru posesorii de magazine online sunt ca platforma de creditare Libra Internet Bank se integreaza simplu si rapid in majoritatea platformelor de e-commerce si ca primesc servicii dedicate de customer service de inalta performanta, pentru functionarea optima a platformei.

Ce spun reprezentantii SamsungPlaza.ro, unul dintre primii parteneri care au integrat platforma de creditare online a Libra Internet Bank:

"Din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii de plata diversificate, simple, rapide, dar mai ales sigure pentru magazine si platforma noastra online, am optat fara ezitare pentru Libra Internet Bank. Am gasit un partener de incredere, inovator si apropiat ce a contribuit semnificativ la cresterea magazinului nostru" - Toader Bogdan, Marketing Manager Activ Invest SRL, distribuitor autorizat al produselor Samsung.

SamsungPlaza.ro este un magazin prezent pe piata din Romania de peste 6 ani. Comercializeaza exclusiv produse Samsung atat online, prin intermediul site-ului www.samsungplaza.ro, dar si in magazinul din Bucuresti situat pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 7 in incinta Samsung Customer Plaza.

Clientii vor gasi alaturi de gama completa de produse Samsung si o multitudine de servicii cum ar fi: montaj si instalare, transport gratuit, consultanta profesionala, deschidere colet la livrare, livrare pana seara tarziu.

Libra Internet Bank continua astfel ofensiva de inovare in bankingul online, cu scopul de a oferi clientilor sai cele mai simple si eficiente modalitati de realizare a operatiunilor bancare.

Octavian Hera, Director Marketing & Digital Libra Internet Bank, vorbeste despre ce a stat la baza acestei initiative: "Am observat un apetit crescut pentru diversificarea modelelor de conversie in comertul online si am decis sa venim in sprijinul comerciantilor si cumparatorilor online, prin solutiile noastre digitale. Aceasta platforma este un pas inainte pentru servicii bancare disponibile online, in orice moment al zilei si acolo unde clientul are o nevoie concreta, nu neaparat in spatiul traditional bancar."

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a depasit la finalul anului trecut o cota de piata de 1%. Banca ofera o experienta digitala completa pentru clientii persoane fizice si este specializata in produse si servicii bancare dedicate profesiilor liberale, IMM-urilor, agriculturii si dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale.

Pe langa cele mai inovatoare servicii si produse de banking online, Libra Internet Bank pune la dispozitia clientilor si peste 50 de sucursale.

Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
România a evitat plata penalităţilor după ce Garda de Mediu din Sibiu a închis depozitul neconform de deşeuri industriale periculoase al Sometra SA din Copşa Mică, oraş care zeci de ani...
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marţi, 19 martie, că la fabrica Ford de la Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. El a menţionat că în România au fost...
#Libra Internet Bank, #credit online magazin , #banci