Libra Internet Bank imbunateste sistemul de alerte SMS - afla cum

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 10:38
979 citiri
Libra Internet Bank imbunateste sistemul de alerte SMS - afla cum

Clientii Libra Internet Bank vor avea posibilitatea de a fi notificati prin mail si SMS in legatura cu data scadentei unui depozit constituit, efectuarea unei plati ordonate sau incasarile noi pe conturi, indiferent daca acestea rezulta in urma unui virament bancar sau in urma depunerilor la casierie.

Serviciul Internet Banking beneficiaza de o noua functionalitate, permitand accesul clientilor in timp real la informatiile aferente operatiunilor derulate pe conturile lor, sporind astfel controlul acestora asupra finantelor proprii, se arata intr-un comunicat al Libra Internet Bank, remis miercuri Ziare.com.

"Cand am relansat serviciul Internet Banking sub umbrela Next Level Internet Banking, ne-am dorit, in primul rand, sa le oferim clientilor nostri cele mai performante servicii bancare online. De aceea, am luat in calcul nevoile complexe pe care acestia le au, iar nevoia de a fi in permanenta informati in legatura cu operatiunile desfasurate pe conturile lor este una din acestea.

Sistemul de alerte face parte dintr-o serie larga de facilitati importante, de care clientii beneficiaza folosind serviciul nostru de Internet Banking. Pentru ca punem satisfactia clientilor pe primul plan, vom continua sa imbunatatim constant serviciul atat la nivel de facilitati oferite cat si la nivel de accesibilitate", a spus Emil Bituleanu, presedinte Libra Internet Bank.

De asemenea, toti utilizatorii serviciului de Internet Banking de la Libra Internet Bank beneficiaza de masuri de securitate sporita, datorita utilizarii unei tehnologii avansate de criptare care permite codificarea informatiilor pentru evitarea tranzactiilor neautorizate.

T.B.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#serviciu alerte SMS Libra Internet Bank, #Libra Internet Bank informatii conturi , #banci